Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E inimaginabil ce vrea să facă de acasă”. Gigi Becali, caz unic! Când va lua titlul FCSB

Gigi Becali reprezintă un caz unic în toată lumea. Andrei Vochin, specialistul FANATIK SUPERLIGA, a analizat strategia patronului și a dezvăluit când va lua titlul cu FCSB.
03.10.2023 | 11:39
E inimaginabil ce vrea sa faca de acasa Gigi Becali caz unic Cand va lua titlul FCSB
Gigi Becali a fost pus la colț de Andrei Vochin pentru strategia de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat cu U Cluj, scor 2-2, în meciul care a închis etapa cu numărul 11 din SuperLiga. Andrei Vochin consideră că pasul greșit făcut de vicecampioană a venit ca urmare a schimbărilor eronate efectuate la pauză în tabăra „roș-albaștrilor”. Specialistul FANATIK SUPERLIGA nu a sesizat nicăieri în lumea fotbalului strategia pe care Gigi Becali o aplică la FCSB.

„E inimaginabil ce vrea să facă de acasă”. Gigi Becali, caz unic! Când va lua titlul FCSB

Gigi Becali a recunoscut în nenumărate rânduri că se implică în deciziile tactice de la FCSB. Mai mult decât atât, patronul i-a cerut antrenorului Elias Charalambous să nu răspundă la întrebările legate de deciziile de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin nu înțelege motivul pentru care au fost făcute schimbările la pauza meciului cu U Cluj, când au fost înlocuiți trei jucători. Specialistul FANATIK SUPERLIGA este convins că FCSB nu ia titlul în România pentru că în cadrul clubului au loc astfel de întâmplări.

„Ioan Ovidiu Sabău este un antrenor, așa cum un antrenor este și Dorinel Munteanu. Nu sunt înâmplătoare performanțele. Ce face acolo Gigi Becali este inimaginabil pentru această meserie pe care vrea să o practice de acasă. Nu văd nicăieri în lume să facă așa ceva. Poate în Liga a 5-a la Becali de Maramureș. Acolo, da. Dar nu cred că ăsta e target-ul FCSB-ului. Eu nu văd nicăieri în lume pe cineva să facă așa ceva. 

ADVERTISEMENT

Ieri (n.r. FCSB – U Cluj), în prima repriză, echipa mergea, conducea. Trebuia să reglezi niște lucruri la pauză după ce ai văzut în prima repriză, dar nu înțeleg de ce a trebuit să faci schimbările. Eu nu pricep. Într-adevăr, eu nu mă pricep la așa ceva, pentru că nu am exersat niciodată. Să faci asemenea schimbări și să repeți lucrul ăsta meci de meci.

Eu cred că de 7 ani FCSB nu câștigă titlul în România pentru că se întâmplă lucrurile astea. Cred că va câștiga titlul în România când indiferent ce se va întâmpla pe teren prima schimbare va veni după minutul 60. (n.r. sau vor avea un antrenor) Aia nu se poate”, a analizat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, semnal de alarmă pentru FCSB: „E o regulă nescrisă”

Unul dintre jucătorii schimbați la pauza meciului FCSB – U Cluj a fost Joyskim Dawa. Andrei Vochin a contrat decizia luată de roș-albaștri prin regula nescrisă din fotbal, care spune că linia de fund nu trebuie schimbată, doar dacă există probleme cu accidentările.

De asemenea, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu nu este de acord cu înlăturarea lui Djokovic din echipa de start. „E o regulă nescrisă în fotbal. Atâta vreme cât n-ai probleme de accidentare la linia de fund, nu schimbi linia de fund. Aia trebuie să o întărești. Chiar dacă greșesc.

ADVERTISEMENT

Fundașii mai greșesc, la fundași greșelile se văd spre deosebire de Băluță care greșește groaznic în a doua repriză. Ce a făcut Băluță la faza respectivă este comparabil cu o pasă pe care Dawa sau Ngezana ar da-o în piciorul atacantului care o bagă în poartă. 

Când ai lideri în teren, liderii ăia nu îi schimbi nici dacă joacă prost tot meciul. Djokovic a fost un lider în acest început de campionat. El și Chiricheș au echilibrat această echipă. Spre deosebire de finalul anului trecut, Chiricheș și Djokovic, veniți în această echipă, au echilibrat-o și au obținut o serie de rezultate foarte bune în campionat.

„Ai atât de puțini lideri încât nu îți permiți să pierzi unul”

Niciodată nu-i iei personalitatea lui Djokovic. Chiar dacă joacă mai slab, chiar dacă mai are ceva de comentat, dacă l-ai adus pe poziția asta trebuie să știi. Tu ai atât de puțini lideri încât nu trebuie să îți permiți să pierzi un lider. Cu un lider trebuie să știi să vorbești.

Liderul având o sumedenie de calități are și niște defecte. Doar că acele calități trebuie să le pui în valoare neapărat. Trebuie să vezi cum faci ca să anihilezi defectele cât de cât. Ca la doi oameni, bărbat și femeie, care sunt frumoși, dar care au mici defecte.

Dacă știu cum să se îmbrace și acoperă defectele, scot în evidență părțile bune. Liderul nu se îndepărtează la cea mai mică eroare. El dacă e lider mai are prieteni și oameni în echipă care simt că masculul Alfa a pățit ceva”, au fost cuvintele lui Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. Luni, marți și vineri, ora 17:30, emisiunea rulează în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali, caz unic! Când va lua titlul FCSB

ADVERTISEMENT