Life

E ireal ce a descoperit o femeie care făcea curat în propria locuință. Totul se afla sub podeaua casei

Incredibil ce a văzut o doamnă care făcea ordine în imobilul în care se mutase. Descoperirea care se ascundea sub dușumea.
04.03.2024 | 08:30
E ireal ce a descoperit o femeie care facea curat in propria locuinta Totul se afla sub podeaua casei
Incredibil ce a văzut o doamnă care făcea ordine în imobilul în care se mutase. Descoperirea care se ascundea sub dușumea. Sursa foto: yahoo.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

E ireal ce a descoperit o femeie care făcea curat în propria locuință. Totul se afla sub podeaua casei victoriene vechi de peste 130 de ani. Casa a intrat în posesia acesteia în anul 2007 și are o istorie foarte veche în spate.

Incredibil ce a văzut o doamnă care făcea ordine în imobilul în care se mutase. Descoperirea care se ascundea sub dușumea

Incredibil ce a văzut o doamnă care făcea ordine în imobilul în care se mutase. Descoperirea care se ascundea sub dușumea. Totul a plecat de la o masă pe care o avea listată pe Facebook Marketplace și care a prezentat interes pentru cineva.

ADVERTISEMENT

Această persoană a locuit chiar în casa care se află în centrul atenției și care a dus la aflarea unei comori. Madeline Goodwin din orașul Swindon din comitatul Wiltshire, Marea Britanie, a avut parte de o surpriză uriașă.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a aflat istoria locuinței sale chiar de la o femeie care locuise în casă și care s-a arătat interesată de cumpărarea unei mese vechi. Aceasta i-a povestit că locuința vitoriană a fost construită în 1890.

ADVERTISEMENT

A rămas în proprietatea familiei sale până când a fost vândută în cele din urmă în 2007. Acest eveniment a făcut-o pe noua proprietară să descopere mai multe indicii vechi de secole, ascunse chiar sub podeaua casei.

„Ne-a povestit despre capsula timpului pe care familia ei o lăsase în fundația clădirii, sub scândurile de la podea. Familia ei a tot adăugat la capsulă până când au părăsit proprietatea în 2007.

ADVERTISEMENT

Ea a fost foarte [evazivă] și a vrut să o găsim noi înșine”, a mărturisit Madeline Goodwin, conform publicației New York Post, despre circumstanțele întâmplătoare care au dus la descoperirea unei comori.

Ce se afla, de fapt, sub podeaua locuinței din Marea Britanie

Tânăra de 26 de ani a găsit, așadar, o capsulă a timpului, o cutie metalică și ruginită în care se ascundeau mai multe suveniruri din fiecare epocă în care casa a supraviețuit. Cutia era sub dușumeaua de la etajul trei, în dulapul de sub scări.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără: un penny din 1901, o pălărie, un pachet de țigări, o biblie și un ziar din 2007. De asemenea, în capsula timpului a mai fost descoperit un DVD despre care nu se știu prea multe amănunte și nici ce conține.

Proprietara speră să găsească o modalitate să redea conținutul DVD-ului. Totodată, cutia metalică mai conținea și o scrisoare redactată de una dintre fostele membre ale familiei din trecut. Conținutul acesteia este șters și nu poate fi descifrat.

„A fost foarte mișto și interesant. Care erau șansele! A fost atât de ciudat că astrele s-a aliniat”, a mai declarat Madeline Goodwin pentru aceeași sursă. Tânăra vrea să adauge la rândul său câteva obiecte în această cutie pentru generațiile viitoare.

„Încă mai avem toate ușile victoriene originale pe proprietate și fiecare are un mâner de ușă diferit, așa că ne gândeam să adăugăm una dintre acestea la capsulă. Am putea lăsa și un USB, de asemenea, cu imagini și poate cântece”, a spus ea.

ADVERTISEMENT