Life

Ea e prințesa care a fugit din țară și apoi a fost capturată și sechestrată de familie. Viața ei devine subiect de serial

Prințesa Latifa, fiica șeicului din Dubai, a avut de îndurat multe după ce a fost ținută prizonieră de propria familie. Viața ei a inspirat un serial de dramă.
30.11.2023 | 07:15
Ea e printesa care a fugit din tara si apoi a fost capturata si sechestrata de familie Viata ei devine subiect de serial
Prințesa Latifa a încercat să fugă din Dubai în 2018/ Foto: Instagram/shinnybryn. colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Ea e prințesa care a fugit din țară și apoi a fost capturată și sechestrată de familie. Capturată și ținută captivă chiar de propria sa familie, prințesa Latifa, fiica șeicului din Dubai, a avut o viață plină de momente dramatice. Ea a încercat în repetate rânduri să scape din mâna propriului său tată, dar fără reușite. Acest secvențe vor fi transpuse într-un serial „The Escape”, care va apărea în 2024.

Prințesa care a fugit din țară și apoi a fost capturată și sechestrată de familie

Prințesa Latifa, fiica șeicului din Dubai, a fost capturată și ținută prizonieră de membrii familiei sale. În 2018, ea a fugit din Dubai, dar a fost prinsă la scurt timp de tatăl ei și închisă într-o cameră din palatul familiei. Acum, un serial din patru părți „The Escape” va fi realizat pe baza dramelor trăite de Prințesa Latifa.

ADVERTISEMENT

În 2020, un judecător de la Înalta Curte din Londra, Sir Andrew McFarlane, a acceptat dovezile prezentate de Prințesa Haya, fosta soție a șeicului, car mărturisea că șeicul șeicul a ordonat răpirea Latifei. Luni bune nu s-a știut de soarta Latifei, însă la un moment dat a reușit să se filmeze, dezvăluind că este ținută sechestrată.

Serialul „The Escape” va avea patru părți

Serialul „The Escape”, care va cuprinde patru părți, este inspirat din viața ei și va intra în producție în 2024. Scenarista britanică Lindsay Shapero a reușit să colaboreze cu buna prietenă a prințesei Latifa, Tiina Jauhiainen, cea care a și ajutat-o să fugă din Dubai în 2018. Din păcate, ambele femei au fost prinse la scurt timp și capturate cu forța în Dubai.

ADVERTISEMENT

În anumite filmări, Prințesa Latifa mărturisea: „Toate ferestrele sunt închise cu gratii… Sunt cinci polițiști afară și doi polițiști în interiorul casei. Nici măcar nu pot să ies afară să iau aer curat. Filmez acest videoclip dintr-o baie, pentru că aceasta este singura cameră cu o ușă pe care o pot încuia. Sunt ostatică. Nu sunt liberă. Sunt o sclavă în închisoare.”

Experții ONU au vrut să intervină pentru a o salva și au trimis apeluri către guvernul Emiratelor Arabe Unite, prin care îi avertizau că detenția sa echivalează cu tratamente crude sau inumane. În schimb, Emiratelor Arabe Unite din Londra a emis o declarație în care spunea că Latifa este îngrijită de familie acasă.

ADVERTISEMENT

Este inspirat din drama Prințesei Latifa

Serialul „The Escape” este este creat de Yellow Film & TV, împreună cu producătorii irlandez și finlandez Jackie Larkin și Olli Haikka. Producția va relata tentativa de evadare a prințesei Latifa, cum s-a ascuns în compartimentul pentru roata de rezervă de la o mașină care a trecut frontiera, dar și cum a fost capturată pe iaht de trupele trimise de tatăl ei, conform The Guardian.

„Femeile ( Latifa și prietena ei – n.n.) au fost răpite, închise și interogate, Tiina fiind în cele din urmă deportată din Emiratele Arabe Unite, iar Latifa a fost ținută prizonieră în propria țară”, a declarat Olli Haikka.

ADVERTISEMENT

Unde s-ar afla acum prințesa

Finlandeza Tiina Jauhiainen s-a împrietenit cu Latifa și a învățat-o capoeira, o formă de artă marțială combinată cu dans de origine braziliană. Din păcate, prietenia lor a ajuns la final, pentru că aceasta a fost una dintre condițiile de eliberare a prințesei. Cele două femei au fost obligate să încheie orice legătură.

Se crede că Prințesa Latifa ar locui acum la Paris. În serial mai este relatat și faptul că fostul Înalt Comisar al ONU pentru drepturile omului, Mary Robinson, a călătorit în Dubai, pentru a vedea cu ochii lui că Latifa trăiește.

„Robinson a fost indusă în eroare să creadă că prințesa nu era o captivă, ci era bolnavă mintal. Adevărul despre situația prințesei Latifa a fost dezvăluit în cele din urmă, atunci când Tiina a făcut publice mesaje video secrete.”, au mai precizat realizatorii filmului.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"N-am crezut asta!" Cum arată Maria Sharapova, la 4 ani de la retragere
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
"Trebuie să coborâm că murim. Băi, deschide ușa!" Filmul incidentului de la metrou, după ce două trenuri s-au ciocnit la Timpuri Noi
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi...
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi noi suntem proști?"
Micutzu scapă de urmărirea penală, la fel și scandalagiii care l-au agresat
Micutzu scapă de urmărirea penală, la fel și scandalagiii care l-au agresat
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi