News

Ea e tânăra decedată într-un cumplit accident pe ”Drumul Morții”. Bianca urma să împlinească 22 de ani

Bianca, în vârstă de numai 21 de ani, este tânăra decedată în cumplitul accident care a avut loc joi pe ”Drumul Morții”.
11.08.2023 | 20:47
Ea e tanara decedata intrun cumplit accident pe Drumul Mortii Bianca urma sa implineasca 22 de ani
Bianca, în vârstă de numai 21 de ani, a murit în accidentul produs pe ”Drumul Morții”. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În vârsta de numai 21 de ani, Bianca a pierit joi, 10 august, într-un cumplit accident produs pe ”Drumul Morții”. Tânăra a lăsat un gol imens în urma ei. Ea urma să-și serbeze ziua de naștere în această toamnă.

Bianca, în vârstă de numai 21 de ani, a murit în accidentul produs pe ”Drumul Morții”

”Drumul Morții” – E 85 din județul Buzău a ucis trei persoane numai în ultimele trei zile. Cel mai recent accident a avut loc joi. O tânără de 21 de ani şi-a pierdut viața, după ce a fost implicată într-un eveniment rutier produs la ieșire din Râmnicu Sărat către Vrancea.

ADVERTISEMENT

Șoferița unei alte mașini, care ar fi circulat pe DN 2 – E 85, nu s-a asigurat când a virat la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa pe acelaşi sens de mers.

Accidentul s-a soldat cu decesul unei pasagere din maşina şoferiţei din Buzău. E vorba de o tânără în vârstă de 21 de ani, tot din Buzău, au anunţat reprezentanții IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

Vineri s-a aflat și identitatea victimei. E vorba de Bianca Andreea. Ea se afla pe scaunul din dreapta a maşinii condusă de prietena ei pe Drumul Morţii E 85 în Râmnicu Sărat.

În urma impactului violent, tânăra s-a izbit puternic cu capul de parbriz și cu toracele de bordul mașinii. Nu a avut nicio șansă și a murit pe loc. Medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Din informațiile presei locale, Bianca mergea la Focșani. Lucra aici în distribuție la o companie din industria tutunului, notează Buzoienii.ro. Ea absolvise Liceul Grigore Moisil din Broșteni.

Peste mai puțin de două luni, tânăra trebuie să-și celebreze ziua de naștere. Împlinea 22 de ani. Acum, în loc de un moment de bucurie, familia și prietenii se pregătesc de înmormântare.

ADVERTISEMENT

Moartea Biancăi i-a cutremurat pe cei dragi: ”Viața e nedreaptă. Ai plecat așa devreme surioara mea frumoasă”

Pagina de Facebook a tinerei este plină de mesaje ale rudelor și prietenilor. Acestora nu le vine să creadă că o așa nenorocire s-a abătut asupra tinerei din Buzău.

”Dumnezeu să te odihnească in pace și liniște! Multă putere familiei!”, ”Drum lin către îngeri suflet blând”, ”Prima mea prietenă din copilărie, am fost ca două surori atâția ani, chiar dacă prin prisma faptului că eu locuiesc în alt județ și nu ne mai vedeam atât de des, asta nu înseamnă că nu țineam legătura și așteptam să ne revedem cu nerăbdare .

”Viața e nedreaptă că ai plecat așa devreme surioara mea frumoasă! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, ”Întotdeauna oamenii buni pleacă de lângă noi mult prea devreme, ai lăsat un gol imens în sufletele noastre. Ieri râdeam împreună, astăzi ne blestemam destinul tragic! Să ne veghezi de sus pe noi toți!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

ADVERTISEMENT