News

Ea este Camelia, tânăra de 32 de ani găsită moartă într-o mașină parcată în Focșani. Patru copilași au rămas fără mamă

Trupul Cameliei a fost descoperit de soț. Bărbatul îi anunțase dispariția cu câteva zile înainte. Cei doi aveau patru copilași.
27.09.2023 | 07:13
Ea este Camelia tanara de 32 de ani gasita moarta intro masina parcata in Focsani Patru copilasi au ramas fara mama
Camelia, tânăra de 32 de ani găsită moartă. Colaj Fanatik/ Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ea este Camelia, tânăra de 32 de ani găsită fără suflare într-o mașină, în Foșcani. Trupul neînsuflețit i-a fost descoperit chiar de soț, pe bancheta din spate a autoturismului lăsat într-o parcare din localitate.

Camelia, tânăra găsită moartă într-o mașină avea patru copii

Camelia a fost dată dispărută de către bărbat încă de acum câteva zile. Văzând că soția lui nu a revenit acasă și nu răspunde la telefon, soțul a anunțat polițiștii. Tot el este cel care a făcut macabra descoperire, luni, 25 septembrie.

ADVERTISEMENT

Șocat, bărbatul a țipat după ajutor, dându-și seama că soția lui ar putea fi moartă în mașină. La fața locului a ajuns o ambulanță, însă echipajul medical a constatat că femeia era decedată de ceva vreme, fără indicații de resuscitare.

Martorii spun că mașina Cameliei se afla încă de duminică în parcarea respectivă. „Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau.

ADVERTISEMENT

Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia”, a declarat un martor, pentru Observator News.

Întrebări fără răspuns după moartea Cameliei. Famila este devastată de durere

Camelia lasă în urmă patru copii: trei fetițe și un băiat. Femeia îl cunoștea pe soțul ei încă din adolescență, de la 14 ani și aveau împreună două afaceri, o curățătorie de încălțăminte și un salon de înfrumusețare. Bărbatul este devastat de durere.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului. Pe corpul ei nu au fost găsite semne de violență. Este luată în calcul inclusiv varianta sinuciderii, deși apropiații spun că era o persoană veselă, stabilă emoțional și nu știu ce ar fi putut să o facă să apeleze la acest gest extrem.

„Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el , că poate să crească copiii singur”, a spus un apropiat al acesteia, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. În urma necropsiei se va stabili din ce cauza a murit Camelia. O anchetă este în desfășurare, oamenii legii încercând să afle ce s-a întâmplat cu ea înainte de tragedie.

 

ADVERTISEMENT