News

Descoperire șocantă în Focșani: femeie de 32 de ani, găsită moartă în mașină. Ce spune poliția

Caz șocant în municipiul Focșani, acolo unde o femeie de 32 de ani a fost găsită moartă în mașină. Soțul ei a trăit acest moment cutremurător.
25.09.2023 | 20:05
Descoperire socanta in Focsani femeie de 32 de ani gasita moarta in masina Ce spune politia
Moarte suspectă în Focșani: femeie de 32 de ani, găsită moartă într-o mașină de către soț. Sursa foto: ziaruldevrancea.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O descoperire de-a dreptul șocantă a fost raportată luni după amiază, 25 septembrie, în municipiul Focșani. O femeie de 32 de ani a fost găsită moartă într-o mașină parcată.

Moarte suspectă în Focșani: femeie de 32 de ani, găsită moartă într-o mașină de către soț

Din informațiile presei locale, cazul șocant de luni a fost raportat în cartierul Sud Focșani, zona parcare Mausoleul Eroilor, în apropierea unei pensiuni. Aici, o femeie a fost găsită decedată într-un autoturism Audi care era parcat acolo de mai multe zile.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Ziarul de Vrancea, descoperirea ar fi fost făcută chiar de soțul acesteia. Bărbatul o dăduse recent dispărută la poliție. Tânăra plecase de acasă și nu a mai revenit.

Trupul femeii era în stare de putrefacție. Acest lucru duce la concluzia că decesul s-ar fi produs în urmă cu câteva zile. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și de la Ambulanță. Oamenii legii au demarat cercetări preliminare în acest caz.

ADVERTISEMENT

La ora 15:08, Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean( SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni în cazul unei persoane inconștiente găsită într-o mașină în Focșani.

La solicitare s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean(SAJ) Vrancea de urgență tip C2 cu medic și a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 32 ani decedată, fără indicație de resuscitare. Cazul a fost preluat de echipa medico- legală”, a anunțat SAJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

Ce spun cei de la IPJ Vrancea

IPJ Vrancea a confirmat ulterior că victima a fost găsită fără suflare de către soțul ei. Se pare că pe corpul femeii nu erau urme de violență. A fost deschis un dosar penal pentru moartă suspectă.

”Polițiștii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Focsani desfășoară cercetări la fata locului cu privire la un caz de deces, sesizat astăzi, 25.09.2023, ora 15.05, prin apel 112.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu.

Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz”, a precizat poliția.

ADVERTISEMENT