Life

Ea este femeia care a decis să-și lase barbă la scurt timp după ce s-a căsătorit. Cum arăta înainte de uriașa schimbare

Ea este tânăra care a fost părăsită de soț după ce și-a lăsat barbă. Cum era înainte să facă această transformare radicală.
17.03.2023 | 16:07
Ea este femeia care a decis sasi lase barba la scurt timp dupa ce sa casatorit Cum arata inainte de uriasa schimbare
Ea este tânăra care a fost părăsită de soț după ce și-a lăsat barbă. Cum era înainte să facă această transformare radicală. Sursa foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Ea este femeia care a decis să-și lase barbă la scurt timp după ce s-a căsătorit. Cum arăta înainte de uriașa schimbare și de ce a ajuns în această situație. Ce spun specialiștii despre situația prin care trece în prezent.

Ea este tânăra care a fost părăsită de soț după ce și-a lăsat barbă. Cum era înainte să facă această transformare radicală

Mandeep Kaur este tânăra care a fost părăsită de soț după ce și-a lăsat barbă. Femeia originară din Punjab, India s-a căsătorit în anul 2012 cu alesul inimii sale, cu care credea că va rămâne pentru totdeauna, însă după câțiva ani a divorțat.

ADVERTISEMENT

Motivul care a stat la baza acestei decizii a fost faptul că a început să-i crească păr pe față și nu l-a îndepărtat deloc. Potrivit Daily Mail, așa a ajuns să-i crească o barbă considerabilă, look care a transformat-o radical în fața celorlalți.

Din păcate, partenerul de viață nu a acceptat schimbările prin care trecea femeia și a ieșit din mariaj. Femeia în vârstă de 34 de ani a suferit din această cauză și chiar spune că a intrat în depresie adâncă, motiv pentru care a cerut ajutorul psihologilor.

ADVERTISEMENT

A apelat imediat la medici specializați și într-un final Mandeep Kaur și-a acceptat părul facial care este mai degrabă o problemă bărbătească. Cadrele medicale susțin că apare rar în rândul femeilor și se numește hirsutism.

Concret, în spatele schimbării radicale prin care a trecut femeia din India se află o afecțiune, fiind vorba de sindromul ovarului polichistic. De vină ar fi și alte afecțiuni hormonale, cum ar fi sindromul Cushing și acromegalia.

ADVERTISEMENT
Mandeep Kaur, femeia cu barbă
Mandeep Kaur, femeia cu barbă. Sursa foto: Daily Mail

Mandeep Kaur, transformată total de barbă

Mandeep Kaur a ajuns ușor-ușor să fie transformată total de barbă și mustață și să treacă prin mai multe schimbări în viața personală. În momentul de față, femeia și-a îndreptat atenția către munca agricolă și lucrează pământul cu frații săi.

Totodată, aceasta este foarte atentă la spiritualitate și datorită credinței pe care o are a acceptat faptul că părul nedorit l-a îndepărtat pe fostul soț. În plus, are mai multă încredere în sine și refuză să-și îndepărteze barba.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra susține că nu mai suferă depe urma înfățișării sale, barba și mustața fiind o parte din ea. Mandeep Kaur poartă în permanență pe cap un turban, în lipsa lui putând trece drept un simplu bărbat.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
Nivel RECORD la fondurile de la Pilonul II de pensii. Cum se pot...
Nivel RECORD la fondurile de la Pilonul II de pensii. Cum se pot retrage banii
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa...
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa vedetei TV. "Cine sunteți dumneavoastră"
Viața la bloc. Ce poți face când asociația încalcă legea
Viața la bloc. Ce poți face când asociația încalcă legea
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”