Life

Ea este soţia care a ales să-și împartă bărbatul cu alte trei femei. Cum a ajuns să ia această decizie

Soția care a ales să-și împartă bărbatul cu alte trei femei, dezvăluiri despre acest stil de viață. Cum a ajuns să ia această hotârâre.
16.03.2023 | 19:07
Ea este sotia care a ales sasi imparta barbatul cu alte trei femei Cum a ajuns sa ia aceasta decizie
Soția care a decis să-și împartă bărbatul cu alte trei femei. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția unui american își împarte soțul cu alte trei femei și a explicat de ce a acceptat acest lucru. Diferența de vârstă dintre cei doi este una destul de mare, dar acest lucru nu a reprezentat un obstacol.

Soția care a decis să-și împartă bărbatul cu alte trei femei. Cum a acceptat acest lucru

Menna Barlow Morrison a început să se întâlnească cu soțul ei atunci când avea doar 18 ani. După un an și jumătate s-au căsătorit, iar ea face parte acum din comunitatea fundamentalistă mormonă. Abel este cu 20 de ani mai în vârstă decât ea.

ADVERTISEMENT

În 2022, Menna a adus pe lume primul ei copil, un băiețel căruia i-a pus numele Oliver. În prezent, femeia locuiește alături de soțul ei, dar și de celelalte trei soții ale acestuia, pe care le numește “surorile-soții”.

În total, bărbatul ale 15 copiii cu soțiile sale. Deși s-a confruntat cu provocări în calitate de a patra soție și oamenii din afara comunității i-au judecat stilul de viață, Menna nu are o problemă cu faptul că trebuie să-și împartă soțul.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Menna a spus că acceptă ca soțul ei să aibă alte trei partenere de viață întrucât aceasta este voia Domnului. Totodată, ea știe că lucrurile ar fi mai ușoare dacă ar fi fost singura femeie din viața soțului ei.

“Cea mai mare provocare este și cea mai evidentă: cum să-ți împarți soțul. E greu să știi că nu ești singura femeie din viața lui. Viața ar fi cu siguranță mai ușoară fără surorile-soții, dar știu că asta este ceea ce cere Tatăl Ceresc.

ADVERTISEMENT

Unii cred că suntem forțați să trăim așa, ceea ce nu este adevărat. Nimeni nu este forțat să intre într-o astfel de căsnicie. Aș dori ca oamenii să înțeleagă că noi am ales să trăim în acest fel și suntem fericiți cu toții.

Încercăm să depășim luptele cu oamenii și prejudecățile lor, să învățăm, să împărtășim poveștile noastre și să avem și mai mulți copii”, a declarat Menna, potrivit express.ro.uk.

ADVERTISEMENT

Ce părere are familia femeii despre stilul ei de viață

Atunci când familia Mennei a aflat că aceasta se angrenează în poligamie, reacția nu a fost una pozitivă. Femeia are rude și prieteni care îi judecă stilul de viață. De altfel, aceasta spune că nu a avut niciodată prieteni adevărați.

“Încă mai am rude și prieteni care nu sunt de acord cu modul în care trăiesc. NU am avut niciodată prieteni adevărați. Știu câțiva oameni care nu sunt de acord cu stilul meu de viață, iar asta face ca totul să pară ciudat”, a mai spus ea.

Cu toate că nu îi este mereu tocmai ușor, Menna se declară o femeie norocoasă. Aceasta are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață, care face totul pentru ca familia lui să aibă parte de tot ce e mai bun.

“Fără această căsătorie nu l-aș fi avut pe băiețelul meu Oliver. Și nu l-aș fi întâlnit pe Abel, care este o mare binecuvântare pentru mine. El este un soț minunat, face o treabă excelentă în ceea ce privește îngrijirea familiei.”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT