Life

Ea este femeia care s-a trezit cu 86 de milioane de dolari în cont. Cum a rămas fără nimic

Cine este femeia care a devenit milionară în dolari peste noapte. Din păcate, mirajul financiar nu a durat prea mult pentru ea
04.12.2023 | 11:50
Ea este femeia care sa trezit cu 86 de milioane de dolari in cont Cum a ramas fara nimic
Povestea femeii care s-a trezit cu bani în cont peste noapte Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O femeie s-a trezit milionară peste noapte. Nu, nu este titlul unei povești, ci este o întâmplare reală. Cum a reacționat aceasta după ce s-a trezit cu o avere în conturi.

Cum a reușit femeia să se îmbogățească peste noapte

Cazurile de îmbogățire peste noapte sunt extrem de rare, dar nu imposibile. A aflat-o pe pielea ei o femeie din Malaysia care a fost personajul principal al unui astfel de episod.

ADVERTISEMENT

Hafidzah Abdullah avea cont deschis de ani de zile la una dintre cele mai mari bănci din Malaysia. Aceasta este directoarea unei firme de resurse umane, dar niciodată nu a trecut printr-o astfel de întâmplare bizară.

Din senin, aceasta s-a trezit că avea 86 de milioane de dolari în conturi. Complet șocată, femeia avea să afle că nu poate avea acces la acea sumă, dar nici la banii ei proprii.

ADVERTISEMENT

Hafidzah și-a dat seama că la mijloc este vorba de o eroare. Însă, a vrut să se lămurească, așa că a căutat cele mai bune răspunsuri direct la sursă.

Ceea ce a frustrat-o cu adevărat a fost faptul că i-a fost blocat accesul la banii proprii, inclusiv la economii. Femeia nu a mai putut să își acceze deloc conturile, ceea ce a însemnat că nu putea face nicio tranzacție în acea zi.

ADVERTISEMENT

Mirajul banilor nu a durat prea mult

Total deranjată de acest episod, femeia din Malaysia nu a stat prea mult pe gânduri. Hafidzah a postat un mesaj de indignare pe una dintre rețelele sociale, acolo unde și-a spus întreaga poveste.

Cu ajutorul online-ului, povestea ei a devenit instant virală. Sute de oameni au comentat în dreptul postării sale, iar directorul de la Maybank a reacționat de îndată.

ADVERTISEMENT

Se pare că avea cu care s-a trezit femeia în conturi a fost, de fapt, o eroare din partea băncii. Fiind vorba despre o sumă atât de mare, nu este de mirare că totul s-a blocat instant.

La scurt timp, angajații băncii au remediat situația, iar Hafizdah s-a putut bucura de banii ei din cont și de economii. Evident, suma de 86 de milioane de dolari s-a întors în posesia băncii.

ADVERTISEMENT
Tags: