Life

Ea este femeia cu cei mai mari sâni din lume. De ce vrea să-și mărească bustul și mai mult

Ea este femeia cu cei mai mari sâni din lume. Deși are probleme din cauza lor, tot vrea să își mai mărească bustul din nou.
27.04.2023 | 20:35
Ea este femeia cu cei mai mari sani din lume De ce vrea sasi mareasca bustul si mai mult
Ea este femeia cu cei mai mari sâni din lume. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ea este femeia cu cei mai mari sâni din lume. Aceasta este obsedată de felul cum arată și chiar vrea să își mărească bustul și mai mult.

Ea este femeia cu cei mai mari sâni din lume

Mayra Hills nu a fost dotată de natură cu sâni așa mari. În schimb, aceasta și-a dorit mereu să aibă sâni mari, așa că a făcut multiple operații estetice de implant mamar.

ADVERTISEMENT

Mayra Hills nu vrea să se oprească aici, chiar dacă a avut numeroase probleme din cauza sânilor ei prea mari. Femeia vrea să îi mărească chiar și mai mult.

Femeia este model pe Only Fans, acesta fiind probabil și motivul pentru care vrea să aibă sâni mai mari. De asemenea, acesteia îi place să se laude cu titlul de cei mai mari sâni din Univers și nu vrea să riște să nu mai fie numită așa.

ADVERTISEMENT

Ce probleme are femeia cu cei mai mari sâni din lume

Totuși, Mayra Hills recunoaște că a avut probleme din cauza sânilor ei. Aceasta are mereu dificultăți și în sarcinile zilnice, cum ar fi la magazin.

Sânii ei atât de mari doboară lucrurile de pe rafturi. „Sânii mei ies atât de mult în afară încât deseori doboară alte obiecte.

ADVERTISEMENT

Când încep să se miște, nimic nu-i mai poate opri și vor răsturna în mare parte tot ce e pe lângă.  De exemplu, de data asta au dat peste două sticle cu vin”, a povestit femeia, conform Daily Star.

Probleme are femeia cu cei mai mari sâni și când merge la cumpărături. Dacă vrea să probeze o haină sunt toate șansele ca proprietarii să o pună să le și cumpere. Ei spun că femeia le deformează hainele.

ADVERTISEMENT

„Aveam deja mai mulți proprietari de magazine care îmi cereau bani pentru lucrurile pe care le-am încercat chiar dacă nu voiam să le cumpăr. Mi-au spus după ce le-am încercat că sunt largi și uzate”, a mai continuat femeia.

ADVERTISEMENT
Tags: