News

Ea este Sara, tânăra de 15 ani care a căzut de la etajul 8. Adolescenta ar fi băut peste măsură. Verișoara ei a leșinat când a văzut-o moartă

Sara, o adolescentă de numai 15 ani, a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Brașov. Tânăra ar fi consumat alcool la o perecere. Verișoara ei, în spital în stare de șoc
07.04.2024 | 20:59
Ea este Sara tanara de 15 ani care a cazut de la etajul 8 Adolescenta ar fi baut peste masura Verisoara ei a lesinat cand a vazuto moarta
Pentru tânăra Sara, petrecerea s-a încheiat dramatic / Foto: captură, Observator
ADVERTISEMENT

Sara, o tânără de numai 15 ani, și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Brașov, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla la o petrecere. Potrivit poliției, fata s-ar fi aruncat pe geam.

Lăsată singură într-o cameră

Sara, o adolescentă de numai 15 ani, și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Brașov, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timpul unei petreceri, unde a consumat alcool.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații, adolescenta se afla la o petrecere, la locuința unei verișoare care are părinții plecați să muncească în Marea Britanie. În noaptea de sâmbătă spre duminică, tânăra Sara ar fi avut un comportament tulburat, dând dovadă de agitație.

Cei aflați la petrecere au lăsat-o într-o cameră, singură, sperând că se va liniști. Ulterior, când au intrat în încăpere, fata nu mai era, căzuse sau se aruncase de la etaj.

ADVERTISEMENT

„Au băut prea mult”

„La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție, care au efectuat cercetări, în urma cărora s-a stabilit că, de la etajul cu nr. 8 al unui bloc, situat în municipiul Brașov, o persoană, de gen feminin, în vârstă de 15 ani, s-ar fi precipitat”, au informat polițiștii brașoveni, potrivit Observator.

„A fost la o petrecere la verişoara ei. Şi părinţii ei nu erau acasă. Şi au băut mai mult. Şi au lăsat-o singură într-o cameră, ca să se liniştească. Şi când au dat să intre la ea în cameră să vadă ce face, balconul era deschis şi ea era aici”, a declarat un apropiat al fetei, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

„Am auzit un zgomot. Mi-am dat seama că era ceva mare, pentru că a fost un zgomot puternic. Am alergat pe balcon şi am văzut fata”, a spus un vecin.

„Erau toți speriați”

Echipajele medicale au făcut toate eforturile pentru a o resuscita pe adolescență dar în final a fost pronunțat decesul „Ei erau toţi speriaţi. Erau vreo patru băieţi. Era o verişoară de-ale ei care plângea aici”, a relatat alt vecin.

ADVERTISEMENT

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și urmează a se continua cercetările pentru a se lămuri toate aspectele și circumstanțele care au dus la producerea acestui incident”, a comunicat poliția brașoveană

 

ADVERTISEMENT