Life

Ea este tânăra care a slăbit 88 de kilograme. A trecut printr-o transformare totală

Ea este femeia care a dat jos 88 de kilograme. A suferit o schimbare radicală, uimind pe toată lumea cu determinarea sa.
08.01.2024 | 16:05
Ea este tanara care a slabit 88 de kilograme A trecut printro transformare totala
Ea este femeia care a dat jos 88 de kilograme. A suferit o schimbare radicală, uimind pe toată lumea cu determinarea sa. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ea este tânăra care a slăbit 88 de kilograme. A trecut printr-o transformare totală. În momentul de față, este cu totul altă persoană de când a luat decizia radicală care avea să-i modifice cursul vieții la 180 de grade.

Ea este femeia care a dat jos 88 de kilograme. A suferit o schimbare radicală, uimind pe toată lumea cu determinarea sa

Ea este femeia care a dat jos 88 de kilograme. A suferit o schimbare radicală, uimind pe toată lumea cu determinarea sa, după ce timp de doi ani a economisit și a adunat bani care au avut în cele din urmă altă destinație decât cea inițială.

ADVERTISEMENT

A decis să facă acest pas după ce a fost ținta glumelor și a răutăților celor din jur, care apăreau mereu pe baza greutății sale considerabile. Tânăra pe numele său Scarlet Black ajunsese să cântărească 158 de kilograme.

În prezent, are greutatea ideală, după ce a slăbit 88 de kilograme. Banii strânși pentru operația de micșorare a stomacului erau meniți pentru cumpărarea unei locuințe, însă bullyingul a făcut-o să ia cu totul altă decizie.

ADVERTISEMENT

A cheltuit 30.000 de lire sterline pentru intervenția chirurgicală care avea să-i schimbe radical viața. Imediat, efectele au început să se observe și a slăbit enorm. Transformarea sa i-a luat prin surprindere pe toți.

Mulți au fost și mai uimiți când au aflat că Scarlet Black nu se oprește aici. Ulterior, a decis să topească excesul de grăsime și pielea lăsată și a recurs la mai multe operații estetice. Și-a făcut implant mamar și fesier pentru a avea posterior în stil Brazilian.

ADVERTISEMENT
Scarlet Black, înainte și după operație
Scarlet Black, înainte și după operație. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum a ajuns să piardă controlul asupra greutății sale

Scarlet Black a povestit cum a ajuns să piardă controlul asupra greutății sale. Totul s-a petrecut în perioada pandemiei de coronavirus, chiar în timpul lockdown-ului, când a comandat porții enorme de mâncare.

„Mereu mă îngrășam mult și repede, țineam diete și iar mă îngrășam semnificativ. Eram prinsă într-un cerc vicios din care nu puteam să ies. A început pandemia și perioada de lockdown.

ADVERTISEMENT

Faptul că am stat mai mult în casă m-a făcut să comand mai multe alimente de tip fast food și meniuri bogate în calorii. Am mâncat mai mult și am făcut mai puțină mișcare. Mâncam porții de mâncare potrivite pentru o familie întreagă.

La o singură masă mâncam o pizza, pâine cu usturoi, pui prăjit cu cartofi wedges și beam în jur de un litru și jumătate de cola, apoi serveam niște dulciuri. Erau și zile când mâncam fast food dimineața, la prânz și seara.

Sănătatea mea se deteriora rapid. Am auzit despre gastric sleeve și asta a fost salvarea meaa ”, a mărturisit tânăra care este influencer, pentru Mirror. După ce a slăbit a început să facă sport și are un corp foarte bine tonifiat.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac...
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac asta
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților