Life

Ce este, de fapt, dieta Barbie. Secretul prin care Margot Robbie a slăbit pentru rolul din filmul care a înnebunit pe toată lumea

Ce este, de fapt, dieta Barbie. Ea este secretul lui Margot Robbie pentru a arăta impecabil în celebrul film, care a înnebunit pe toată lumea.
10.08.2023 | 14:33
Ce este de fapt dieta Barbie Secretul prin care Margot Robbie a slabit pentru rolul din filmul care a innebunit pe toata lumea
Ce este, de fapt, dieta Barbie. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ce este, de fapt, dieta Barbie. Acesta este secretul prin care Margot Robbie a slăbit pentru rolul din filmul celebrul în care a jucat.

Ce este, de fapt, dieta Barbie. Secretul prin care Margot Robbie a slăbit

Ce este dieta Barbie, cea pe care a urmat-o Margot Robbie pentru a avea silueta de păpușă în celebrul film cu același nume. Vedeta a slăbit pentru a arăta întocmai precum păpușa celebră.

ADVERTISEMENT

Deși adoptă o alimentație sănătoasă, Margot Robbie a menționat că nu este restrictivă în privința alimentelor pe care le savurează, ci urmează un principiu de a mânca cu măsură.

Totuși, pentru rolul lui Barbie din filmul cu același nume, ea a adoptat o dietă mult mai restrictivă. Ea a mâncat anumite alimente pentru a avea corpul perfect de păpușă Barbie la filmări.

ADVERTISEMENT

„Margot a mâncat alimente fermentate pentru kimchi, kefir, varză murată și toate alimentele amare”, a Jasmina Vico, specialist în îngrijirea pielii.

Cum arăta meniul actriței care a jucat în celebrul film

Micul dejun al lui Margot Robbie era format din pâine prăjită cu avocado, brânză halloumi la grătar și bacon. La prânz, Margot Robbie alegea alimente pline de proteine.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, ea este mare fană a pieptului de pui cu lămâie și orezului brun, alături de multe legume. Tot la prânz, actrița mânca și macrou, o altă sursă bună de proteine.

La cină, actrița care a interpretat-o pe Barbie în film mânca tăiței de orez cu legume sau ton cu cartofi dulci. Dar conceptul de dietă este o corvoadă pentru actriță, după cum ea însăși a spus.

ADVERTISEMENT

Celebra actriță spunea că nu este deloc bună la moderație, deși i-ar plăcea. Margot Robbie iubește mâncarea și se simte nefericită dacă nu mănâncă.

Așa că mai întâi își savurează poftele alimentare și după aceea se gândește la consecințe. Chiar ea spunea că nu poate renunța la o porție de burgeri și cartofi prăjiți, dar va face multe sacrificii zile la rândul pentru a scăpa de efectele nedorite de îngrășare.

“Nu am o dietă foarte bună. Îmi plac berile, cartofii prăjiți, hamburgerii, dar dacă trebuie să intru în bikini, atunci mănânc bețișoare de morcovi timp de trei zile. Sunt într-o extremă sau alta.

Nu mă pricep la moderație. Mă simt nefericită dacă nu mănânc. Nu pot să mănânc o salată în fiecare zi și o jumătate de pahar de vin în fiecare a doua zi. Nu pot să fac asta”, a declarat ea pentru Emirates Woman.

ADVERTISEMENT
Tags: