Simona Halep

Echipa de Fed Cup a României, antrenament pe zgura de la Rouen! Simona Halep s-a pregătit cu Irina Begu. VIDEO

Echipa de Fed Cup a Romaniei antrenament pe zgura de la Rouen Simona Halep sa pregatit cu Irina Begu VIDEO

Echipa de Fed Cup a României a efectuat un antrenament miercuri dimineață pe zgura de la Rouen, acolo unde se va juca întâlnirea cu Franța din semifinale. FANATIK.RO este alături de fetele noastre și vă oferă imagini de la ședința de pregătire la care au participat două dintre componentele lotului, Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu.


UPDATE, ora 11:34 / Simona Halep și Irina Begu au efectuat un antrenament la Rouen.

ACUM! Simona Halep se antrenează pe zgura din Rouen! >>> http://bit.ly/2ZimuQPCe mesaj războinic au tricolorele la vestiare >>> http://bit.ly/2ZimuQP

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 17. April 2019


Echipa de Fed Cup a României, antrenament pe zgura de la Rouen

Primele fete din echipa de Fed Cup a României care au ieșit la antrenament miercuri pe zgura de la Rouen au fost Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu. Cele două au fost supravegheate atent de căpitanul nejucător Florin Segărceanu și de ceilalți componenți ai stafului. Ședința de pregătire s-a desfășurat cu zâmbetul pe buze, iar Mihaela a glumit atunci când a fost lobată de Monica.

Suntem in DIRECT. Imagini LIVE cu antrenamentul echipei României de Fed Cup. Vezi aici ultimele informatii de la Paris – http://bit.ly/2ZeuPVw

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 17. April 2019

La un moment dat, Monica Niculescu a oprit antrenamentul fiind nemulțumită de rachetă. Ea a mers la bancă și a discutat cu oamenii din staful tehnic. După ce a schimbat racheta, Monica a continuat ședința de pregătire. Echipa României este considerată mare favorită în întâlnirea cu Franța din semifinalele Fed Cup, care se va disputa în acest weekend, chiar dacă va juca în deplasare.

MIhaela Buzărnescu în timpul antrenamentului de la Rouen
MIhaela Buzărnescu în timpul antrenamentului de la Rouen

Mesaje de încurajare din partea fanilor la vestiare

Acesta este al doilea antrenament efectuat de fetele noastre pe zgura de la Rouen, ele având o primă ședință marți la Kindarena, o sală cu o capacitate de 5.234 de locuri. În momentul în care au ajuns la vestiare, componentele lotului României au avut o surpriză de proporții din partea organizatorilor. Pe un panou au fost afișate mai multe mesaje de încurajare venite din partea fanilor.

Echipa de Fed Cup a fost cazată la un hotel de cinci stele din centrul istoric al orașului Rouen, acolo unde o cameră costă în jur de 275 de euro pe noapte. Deși sunt văzute cu prima șansă în semifinala cu Franța, fostul căpitan nejucător Sever Dron îndeamnă la prudență. El a precizat că Franța va evolua cu multă ambiție în fața propriilor suporteri care vor fi foarte gălăgioși.