Sport

Echipele din SuperLiga, acuzate că plagiază Farul: „Păi voi îl aveți pe Hagi?”

Basarab Panduru acuză echipele din SuperLiga 1 că încearcă să o plagieze pe Farul, însă niciuna dintre acestea nu îl are antrenor pe Gică Hagi.
06.07.2023 | 22:37
Echipele din SuperLiga acuzate ca plagiaza Farul Pai voi il aveti pe Hagi
Echipele din SuperLiga, acuzate că plagiază Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că multe cluburi au început să copieze metodele campioanei României, chiar și cantonamentul pe care „marinarii” l-au avut, făcând o aluzie la CFR Cluj.

Echipele din SuperLiga, acuzate că plagiază Farul

Basarab Panduru acuză echipele din SuperLiga că încearcă să plagieze Farul și metodele lui Gică Hagi: „Mie nu mi se pare nicium. Cum vrea antrenorul, de el depinde dacă vrea mai multa pregătire sau meciuri.

ADVERTISEMENT

Acum, văd că toată lumea se ia după Farul, ce sistem a jucat Farul, cum joacă, ce face. Dar.. pe Hagi il aveţi? Văd că toată lumea copiază Farul, cum făcea anul trecut Farul, așa fac și ei”.

„Dacă anul trecut a mers Farul la Brașov, mergem și noi în Brașov. Dacă pleacă Farul în Thailanda, plecăm și noi în Thailanda. Joacă Farul nu știu ce sistem, jucăm și noi sistemul ăla.

ADVERTISEMENT

Păi, bine, copiați Farul, dar, repet, îl aveți voi pe Gică Hagi ca să lege lucrurile pe-acolo? Eu cred că antrenorul duce echipa în cantonament, acolo unde crede că e cel mai bine”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Jucătorii Farului, pregătiți de duelul cu Sheriff Tiraspol

Farul va juca în primul tur preliminar al Champions League împotriva lui Sheriff Tiraspol, iar jucătorii campioanei României sunt încrezători că pot trece de moldoveni: Am urmărit tragerea la sorți.

ADVERTISEMENT

Am picat cu o echipă dificilă, ținâd cont de ultimii ani în cupele europene. O să jucăm acasă primul meci, trebuie să facem o partidă bună. Anul trecut am avut multe meciuri la rând acasă cu victorie”.

„Cu siguranță vom juca la victorie. În campionatul intern, Sheriff domină de mult timp, dar acest lucru nu trebuie să ne sperie. Trebuie să ne gândim la ce avem noi de făcut.

ADVERTISEMENT

Ar putea fi un avantaj că jucăm primul meci pe teren propriu. Dacă vom câștiga, vom merge încrezători în deplasare și altfel va fi meciul retur”, a spus Mihai Popescu.

ADVERTISEMENT