Sport

Cordea și Tavi Popescu, luați la bani mărunți: „De națională, niciodată!”

Andrei Cordea și Octavian Popescu au fost luați la bani mărunți de Basarab Panduru, care a spus felul în care îi vede pe cei doi fotbaliști ai FCSB-ului.
06.07.2023 | 22:08
Cordea si Tavi Popescu luati la bani marunti De nationala niciodata
Andrei Cordea și Tavi Popescu, luați la bani mărunți. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că Andrei Cordea este un fotbalist care are nevoie de o formă fizică bună pentru a ieși în evidență în timpul meciurilor, considerând că acesta nu este un jucător de echipă națională.

Andrei Cordea și Tavi Popescu, luați la bani mărunți

Andrei Cordea și Octavian Popescu au fost luați la bani mărunți de Basarab Panduru care a analizat evoluția fotbaliștilor FCSB-ului: „Tavi Popescu nu e genul de jucător care să stea pe bancă și să intre pe teren. Iar pe partea cu Coman are o mare problemă.

ADVERTISEMENT

Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat cu Cordea. După mine, nu e un jucător care trăiește din mari calități tehnice, le face atunci când e în formă fizică bună. Când nu a jucat, părea că face driblinguri un om normal”.

„Pentru mine, Cordea nu e un jucător de echipă națională niciodată. Când nu mai ești bine pregătit, ai terminat-o cu fotbalul, pentru că nu poți.

ADVERTISEMENT

Nu are treabă pregătirea cu meciul, că dacă nu joci 90 de minute te poți pregăti cu Neubert de dimineață până seară”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„FCSB mai are nevoie de cel puțin un fundaș central!”

Și Nicolae Dică, fostul antrenor al „roș-albaștrilor”, a vorbit despre lotul echipei, fiind de părere că FCSB mai are nevoie de minimum un fundaș central până la finalul perioadei de mercato:

ADVERTISEMENT

„FCSB are un lot bun, pe posturi dacă îi luăm, sunt foarte bine. Doar la fundași centrali mai au nevoie de minimum un fundaș central, chiar doi aș zice.

Miculescu poate să joace vârf, la fel și Băluță, chiar și Coman într-un anumit sistem. Compagno e un jucător care nu se accidentează, deci pentru 1-2 meciuri e ok să joci cu Miculescu acolo”.

ADVERTISEMENT

„Și la jucătorii under21 stau bine. Tavi Popescu poate să joace de la mijloc în sus oriunde. Pantea e în echipa națională de tineret, Radaslavescu poate să joace și el. Eu rămân la părerea mea că Tavi Popescu e jucător de mijlocul terenului”, a mai spus Nicolae Dică.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT