Life

Eclipsă de Soare în zodia Săgetător pe 14 decembrie. Avertismentul unui cunoscut astrolog

08.12.2020 | 10:46
Eclipsa de Soare in zodia Sagetator pe 14 decembrie Avertismentul unui cunoscut astrolog
ADVERTISEMENT

O Eclipsă de Soare se va produce în zodia Săgetător pe 14 decembrie, acesta fiind cel mai important eveniment astrologic al anului. Fenomenul la care vom asista cu toți își va lăsa amprenta puternic asupra tuturor.

Astrologul Luminița Vîlcea a făcut câteva previziuni despre ceea ce se va întâmpla pe 14 decembrie și de la această dată mai departe.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii vor fi de departe cei mai expuși pentru a avea schimbări majore în viața lor. Eclipsa vine cu o forță care îi împinge către o nouă identitate. Ar trebui să nu se lase copleșiți de programele pe care le-au avut de la părinți, iar asta e valabil mai ales pentru Săgetătorii maturi.

Eclipsă de Soare în zodia Săgetător pe 14 decembrie: care sunt efectele

Capricornii veștile nu sunt la fel de bune. Luna Nouă și Eclipsa de Soare se produce în casa a 12-1 la ei și asta îi va bulversa puțin. Capricornii trebuie să abordeze lucrurile dintr-o perspectivă ceva mai spirituală.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii au parte de evenimente de destin. Le va veni și buna dispoziție abia din 21 decembrie încolo sau din a doua parte a lunii ianuarie. Această Eclipsă le dă o nouă direcție în viață, căci se produce în casa a 11-a.

Peștii au suferit mult în ultimii ani pentru că s-au simțit singuri sau au fost trădați, iar Eclipsa le aduce acum prilejul pentru a interacționa mai mult cu oamenii, pentru a fi mai aproape de ei.

ADVERTISEMENT

Gemenii au parte de tensiuni

Berbecii își schimbă perspectiva de viață radical. Se schimbă lucruri legate de carieră și de statutul lor social, de vizibilitatea lor în lume.

Taurii au Eclipsa în casa a 8-a aduce sprijin financiar. Unii dintre Tauri intră în niște asocieri pentru a-și lansa niște proiecte noi.

ADVERTISEMENT

Gemenii au parte de situații dificile în sectorul amoros. Vor trece printr-un tăvălug emoțional. Toate relațiile importante vor fi supuse unor mari tensiuni.

Racii sunt preocupați de starea lor de sănătate. E posibil să se încheie o colaborare și să înceapă alta, să regândească de tot multe lucruri care nu funcționează în viața lor.

Leii au o energie pozitivă. Capătă o încredere și un optimism care îi ajută foarte mult. Eclipsa se produce în casa a 5-a, iar asta potențează mai ales relațiile cu persoanele din jur, în special cu copiii.

Fecioarele devin foarte intuitive. E bine să se bazeze pe primul instinct și le poate duce în situația de a anticipa anumite evenimente și un anumit sprijin pe care îl poate da unui membru al familiei care se află într-o situație de criză.

Balanțele au capacitatea de a înțelege exact conjuncturile în care se află, iar pe 14 decembrie iau decizii corecte și rapide.

Scorpionii beneficiază de această Lună Nouă și Eclipsă de Soare din punct de vedere financiar. În ultimele două-trei luni au avut parte oricum de foarte multe schimbări. Acum au o posibilitate de a-și redefini valorile.

 

ADVERTISEMENT