Fotbal international

VIDEO. S-a trezit geniul! Hat-trick de senzaţie al lui Messi şi Argentina merge la Campionatul Mondial

Leo Messi a făcut un meci de senzaţie în Ecuador, unde a marcat un hat-trick în victoria Argentinei, scor 3-1. Cu ajutorul acestui rezultat, "pumele" termină pe locul trei în preliminariile din...
11.10.2017 | 08:30
VIDEO Sa trezit geniul Hattrick de senzatie al lui Messi si Argentina merge la Campionatul Mondial

Leo Messi a făcut un meci de senzaţie în Ecuador, unde a marcat un hat-trick în victoria Argentinei, scor 3-1. Cu ajutorul acestui rezultat, “pumele” termină pe locul trei în preliminariile din America de Sud şi îşi asigură calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

Scorul a fost deschis de Ibarra, în primul minut al partidei. Argentina era condusă, iar în acel moment era eliminată de la turneul final. A fost momentul în care Leo Messi a intrat în scenă. A reuşit egalarea în minutul 12, după o pasă de la Angel Di Maria. În minutul 20, Messi a făcut scor de calificare pentru Argentina, după o cursă prin defensiva gazdelor. Tot starul Barcelonei a închis tabela, cu o finalizare spectaculoasă, în minutul 62.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE, ora 19:50 / Meciul dintre Ecuador – Argentina se va disputa miercuri, de la ora 02:30, ora României şi poate fi urmărit în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Selecţionerul Jorge Sampaoli va trimite în teren, unul extrem de mocirlos – vezi foto aici următoarea echipă în încercarea de a se califica in extremis la Cupa Mondială din Rusia: VEZI AICI ONLINE ECUADOR – ARGENTINA LIVE STREAM

Sergio Romero – Gabriel Mercado, Javier Mascherano, Nicolás Otamendi, Marcos Acuña – Lucas Biglia, Enzo Pérez; Eduardo Salvio – Lionel Messi, Ángel Di María, Darío Benedetto. Antrenor: Jorge Sampaoli.


Ultimele meciuri din preliminariile pentru calificarea la Cupa Mondială din 2018 sunt trăite cu sufletul la gură de mulţi suporteri, dar cei mai îngrijoraţi par a fi cei implicaţi direct în fenomen şi organizatorii turneului final din Rusia. O absenţă a vedetelor Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Gareth Bale ar putea aduce o gaură financiară în bugetul FIFA.

Forul mondial poate pierde sute de milioane de euro prin absenţa celor trei mari vedete ale fotbalului actual, deoarece sponsorii nu se vor mai înghesui la Cupa Mondială. De asemenea, numărul telespectatorilor ar putea scădea dramatic dacă de la turneul final din Rusia vor lipsi selecţionate precum Argentina, Portugalia sau Ţara Galilor.

Ecuador – Argentina LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Absenţa lui Messi de la CM ar duce la pierderi de jumătate de miliard de lire sterline

Ecuador – Argentina LIVE STREAM Preliminarii CM2018.  Fondatorul Consiliului Mărcilor din Marea Britanie, Marcel Knobil, a declarat că o absenţă a vedetelor de la Cupa Mondilă ar putea aduce pierderi de 500 de milioane de lire sterline: ”La fel cum filmele au nevoie de nume mari pentru a înflori, aşa se întmplă şi cu fotbalul. FIFA are motive să fie îngrijorată. Lipsa numelor mari ar putea aduce pierde de jumătate de miliard de lire sterline”.

Ecuador – Argentina LIVE STREAM Preliminarii CM2018. Argentina este foarte aproape de a rata calificarea la turneul final al Cupei Mondiale. În cazul în care vor ajunge la baraj argentinienii vor înfrunta Noua Zeelandă la 4 sau 5 noiembrie, iar FC Barcelona ar putea fi lipsită de Lionel Messi şi Javier Mascherano la importantul meci de campionat cu FC Sevilla din 8 noiembrie. Catalanii vor avea emoţii privind folosirea celor doi şi la partida cu Leganes, care se va disputa în 18 sau 19 noiembrie, la scurt timp după returul posibilului baraj al Argentinei cu Noua Zeelandă, programat la 14 sau 15 noiembrie.