Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Edjouma, transfer de milioane de la FCSB: „Va fi o pierdere”

Malcom Edjouma este foarte aproape să se transfere de la FCSB, pe adresa clubului „roș-albastru” sosind o ofertă oficială de 1,1 milioane de euro.
01.08.2023 | 12:46
Edjouma transfer de milioane de la FCSB Va fi o pierdere
Gigi Becali a primit o ofertă de 1,1 milioane de euro pentru transferul lui Edjouma. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a avut o campanie foarte bună de achiziții în această vară, a adus fotbaliști importanți ca Vlad Chricheș, Damjan Djokovic, Alex Băluță sau Siyabonga Ngezana, dar este foarte aproape să se despartă și de unii jucători. Mai ales că lotul este destul de stufos și nu toată lumea are șanse reale de a prinde minute.

Ofertă de 1,1 milioane de euro pentru Malcom Edjouma din Emirate: „Șanse de 80 la sută”

Altătadă titular indiscutabil și om de bază la FCSB, Malcom Edjouma nu prea mai prinde echipa în acest sezon. Pe adresa sa au venit mai multe oferte de transfer și Gigi Becali este dispus să-i dea drumul pentru o sumă corectă.

ADVERTISEMENT

Deși s-a vorbit în presa din Italia despre un interes al divizioanrei secunde Bari, destinația lui Edjouma pare a fi alta. Prin intemediul impresarului Florin Vulturar, un club de primă ligă din Emiratele Arabe Unite a înaintat o ofertă de 1,1 milioane de euro pentru transferul lui Edjouma, iar Gigi Becali este tentat să-i dea curs. Informația a fost prezentată în exclusivitate în ediția de marți, 1 august, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Încă o informație de ultimă oră pe care v-o oferim aici la FANATIK SUPERLIGA. Sunt șanse foarte mari să plece Malcom Edjouma de la FCSB. Și nu unde s-a scris ieri sau alaltăieri.

ADVERTISEMENT

Informația de ultimă oră este că Gigi Becali a primit o ofertă de 1,1 milioane de euro din Emiratele Arabe Unite de la o echipă din primă ligă. Iar din ce am înțeles șansele să plece sunt foarte mari, de peste 80 la sută.

Acestea sunt informațiile. Deci ofertă pentru Edjouma din Emiratele Arabe Unite, care e un campionat puternic. Gigi Becali ar fi dispus să-l lase, dar mai vedem ce se va întâmpla. Însă oferta este concretă”, a anunțat Horia Ivanovici în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin despre plecarea lui Edjouma de la FCSB: „E o pierdere!”

Aflat în studio-ul emisiunii la anunțarea știrii exclusive, jurnalistul Andrei Vochin a vorbit despre impactul pe care acest transfer l-ar putea avea asupra evoluției FCSB în continuare.

„Dacă Edjouma ar fi fericit, liniștit la FCSB, ar fi o pierdere plecarea sa. Dacă el vrea să plece sau nu se simte dorit, e mai bine să se transfere. Adică nu ar fi nicio pierdere.

ADVERTISEMENT

Edjouma a adus puncte importante în sezonul trecut, a avut meciuri pe care le-a rezolvat aproape de unul singur… Faptul că FCSB a ajuns la un singur meci decisiv pentru titlu cred că i se datorează și lui. Per total, eu aș considera că e o pierdere.

Cu un Edjouma liniștit, lotul FCSB-ului ar fi  extraordinar, acoperit pe foarte multe posturi, un lot în care am putea să facem și noi schimbrăi la un moment dat, pentru că nu ar fi niciun un risc ca cel care intră să fie mai slab decât cel care iese”, a spus Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi informații din sport? Nimic mai simplu. Urmărește în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE numai pe homepage-ul FANATIK.RO emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Dacă ai ratat ceva, poți să o revezi în după-amiaza aceleiași zile, de la 17:30, în premieră pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Edjouma, TRANSFER DE MILIOANE de la FCSB!

ADVERTISEMENT