Sport

Ofertă din Italia pentru un fotbalist de la FCSB: ”Așteaptă răspuns”

FCSB și-ar putea vinde unul dintre titulari în Italia, dacă Gigi Becali va accepta oferta primită de la formația de Serie B, AS Bari.
01.08.2023 | 09:42
Oferta din Italia pentru un fotbalist de la FCSB Asteapta raspuns
Fotbalistii stelisti Andrea Compagno, Sylas Laouari Edjouma Malcom, Andrei Ioan Cordea si Grigoras Alexandru Pantea se felicita dupa meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo Bucuresti, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul National Arcul de Triumf din Bucuresti, sambata 22 iulie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mai exact, potrivit presei din Italia, Bari oferă 1 milion de euro pentru MAlcom Edjouma, mijlocașul francez al bucureștenilor. AS Bari a rămas în Serie B după ce a ratat la limită promovarea în Serie A la finele sezonului trecut, după ce a pierdut barajul cu Cagliari, scor 1-2 la general.

Ofertă din Italia pentru un fotbalist de la FCSB: ”Așteaptă răspuns”

Acum, cei de la Bari vor să se întărească pentru a forța promovarea în acest sezon. Au pus ochii inclusiv pe Malcom Edjouma de la FCSB și oferă 1 milion de euro pentru acesta, în condițiile în care Gigi Becali solicitase exact 1 milion de euro pentru a-l lăsa pe jucător să plece. Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va accepta această ofertă, sau va demara o rundă complicată de negocieri.

ADVERTISEMENT

”Bari așteaptă un răspuns de la Steaua după ce a făcut o ultimă ofertă pentru Edjouma. Cererea patronului de la Steaua a fost de un milion de euro. Bari a prezentat o nouă ofertă, exact cât a cerut Becali, iar tranzacția ar putea fi încheiată în câteva ore. Bari a stabilit un termen-limită pentru un răspuns, întrucât vrea să rezolve rapid problema mijlocașului.

Edjouma este văzut drept varianta ideală întrucât poate îndeplini mai multe roluri la mijlocul terenului și este redutabil în jocul aerian”, au remarcat jurnaliștii italieni de la Antenna Sud. Malcom Edjouma a ajuns la FCSB în februarie 2022, de la FC Botoșani. Gigi Becali a plătit atunci 350.000 de euro pentru francezul care a bifat ulterior 58 de apariții în tricoul bucureștenilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Edjouma a înscris de 14 ori și a pasat decisiv de 4 ori. În acest sezon a jucat 4 meciuri pentru FCSB în SuperLiga și Conference League, reușind să înscrie un gol în deplasarea de la FCU Craiova, partidă câștigată de FCSB Cu 3-1. Patronul Gigi Becali comenta ieri posibila plecare a lui Edjouma, alături de alți fotbaliști, pentru prețul corect.

”Avem ofertă pentru Edjouma. Dar dați un milion? M-a costat pe mine 600.000 – 700.000 de euro. Ori dați tot un milion acum, ori dați un milion jumate peste un an jumate, adică 500.000 împrumutul și 1 milion transferul. Vali Gheorghe e liber, ca toți oamenii, dar nu îl las să plece gratis. Ngezana trebuie să se mai acomodeze. Dawa s-a acomodat și e cel mai bun fundaș din România.

ADVERTISEMENT

A avut ofertă din Grecia. Vor să dea două milioane, nu îl dau. Vreau 3. Cordea are ofertă de 2 milioane din Arabia, eu vreau 3. Eu sunt Becali, vreau milioane”, a declarat Gigi Becali. Așadar, patronul celor de la FCSB ar fi dispus să se despartă de mai mulți jucători, în special cei de perspectivă, însă doar pentru multe milioane de euro.

Mijlocașul francez a fost criticat în trecut de analiștii sportivi, în special de Basarab Panduru, pentru că uneori ”își bate joc de fotbal”. ”Edjouma, îmi place de el, dar de el serios. Am discutat şi anul trecut, a făcut meciuri bune, părea că nu-l scoate nimeni din echipă. Părea că e jucătorul de care depinde FCSB, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Dar, pe cuvânt dacă mai ştiu dacă e fotbal sau bătaie de joc, că nu înţeleg. Călcâi, ba printre picioare, o chestie care nu-mi place, nu-mi miroase a fotbal. Miroase a bătaie de joc! Nici nu se joacă, îşi bate joc. Par bătăi de joc. E păcat de el, că are calitate, poate să facă lucruri bune. Dar nu mi se pare ok să-ţi baţi joc de mingi”, declara Basarab Panduru.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „1” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT