Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali are oferte de milioane pentru trei jucători de bază. Ce se întâmplă cu Vali Gheorghe: ”E liber”

Gigi Becali a dezvăluit faptul că a primit oferte din străinătate pentru trei jucători importanți, însă nu este mulțumit de sumele de bani pe care ar urma să le încaseze.
31.07.2023 | 18:26
Gigi Becali are oferte de milioane pentru trei jucatori de baza Ce se intampla cu Vali Gheorghe E liber
Gigi Becali a dezvăluit faptul că a primit oferte din străinătate pentru doi jucători importanți, însă nu este mulțumit de sumele de bani pe care ar urma să le încaseze. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB s-a arătat entuziasmat de prestația echipe sale în primele trei etape ale noului sezon și a decretat că ”roș-albaștrii” sunt principalii favoriți la câștigarea titlului în SuperLiga.

Trei jucători de la FCSB, oferte din străinătate. Răspunsul lui Gigi Becali

Vorbind cu presa după victoria obținută de FCSB în partida din deplasare cu Oțelul Galați, Gigi Becali a anunțat că a primit oferte de câte două milioane de euro pentru jucătorii Andrei Cordea și Joyskim Dawa, însă vrea cu un milion mai mult pentru fiecare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, omul de afaceri a precizat că există o ofertă și pentru mijlocașul francez Malcom Edjouma, în timp ce Valentin Gheorghe, jucător revenit după împrumutul în Turcia, a fost pus pe lista de transferuri.

”Avem ofertă pentru Edjouma. ‘Dar dați un milion? M-a costat pe mine 600.000 – 700.000 de euro. Ori dați tot un milion acum, ori dați un milion jumate peste un an jumate, adică 500.000 împrumutul și 1 milion transferul’. Vali Gheorghe e liber, ca toți oamenii, dar nu îl las să plece gratis.

ADVERTISEMENT

Ngezana trebuie să se mai acomodeze. Dawa s-a acomodat și e cel mai bun fundaș din România. A avut ofertă din Grecia. Vor să dea două milioane, nu îl dau. Vreau trei. Cordea are ofertă de două milioane din Arabia, eu vreau trei. Eu sunt Becali, vreau milioane”, a declarat Becali.

Tănase, surprins la Palat

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Malcom Edjouma a fost pe lista de achiziții a Rapidului și chiar a existat o discuție în acest sens între Dan Șucu și Gigi Becali. Patronul FCSB nu a dorit să-l lase pe francez în Giulești și a anunțat că prețul jucătorului este 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Și Andrei Cordea a fost la un pas să o părăsească pe FCSB la finalul anului trecut. FANATIK a dezvăluit că jucătorul a fost dorit de Augsburg din Bundesliga, însă nemții nu au ajuns la un acord cu Becali.

După ce a reușit transferul fundașul Vlad Chiricheș, Gigi Becali încearcă o nouă revenire de senzație la FCSB. Florin Tănase și-a reziliat contractul cu Al-Jazira în această vară, iar reporterii FANATIK l-au surprins luni dimineață la Palatul din Aleea Alexandru.

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al ”roș-albaștrilor” nu este cu gândul la o revenire așa rapidă la FCSB și a dezvăluit că are propuneri mult mai atrăgătoare din străinătate. Mai mult decât atât, Becali l-a sfătuit să meargă afară.

Becali are oferte pentru doi titulari

ADVERTISEMENT