Fotbal international

Egipt – Uruguay 0-1 la CM 2018. Video. Vezi rezumatul!

15.06.2018 | 16:57
Egipt  Uruguay 01 la CM 2018 Video Vezi rezumatul

Cel de-al doilea meci al Grupei A de la Campionatul Mondial din 2018 a fost unul dezamăgitor, Egipt – Uruguay 0-1 la CM 2018. Întâlnirea a fost una anostă în care marile ocazii de gol au venit abia în finalul meciului, atunci când s-a și înscris unicul gol.

Deși i-a avut în avanposturi pe celebrii Luis Suarez și Edinson Cavani, sud-americanii nu au reușit să înscrie în fața unei formații modeste. Atacantul Barcelonei a fost aproape de gol în prima repriză, dar șutul său din 6 metri a trecut pe lângă poartă. Oricum, arbitrul fluieras un henț la Martin Caceres. Și Cavani a avut un șut periculos în prima parte, dar balonul l-a lovit în cap pe un fundaș advers.

Cavani, cele mai mari ocazii în meciul Egipt – Uruguay 0-1 la CM 2018

În partea a doua, Suarez a pătruns impetuos în careu cu mingea la picior, dar a fost blocat perfect de portarul El Shenawy. De partea cealaltă, deși selecționerul Hector Cuper îl anunțase titular, superstarul Mohamed Salah a fost doar rezervă fiind nerefăcut complet după accidentarea suferită la umăr în finala din Champions League. Egiptenii au amenințat poarta lui Muslera doar prin câteva șuturi anemice din afara careului.

Egipt - Uruguay scor 0-1 în cel de-al doilea meci din grupa A de la CM 2018
Egipt – Uruguay scor 0-1 în cel de-al doilea meci din grupa A de la CM 2018

În minutul 83, Cavani a avut o reluare excepțională din voleu de la 16 metri, dar portarul egiptenilor a reușit să scoată. Cavani a avut cele mai mari ocazii, el trimițând balonul în bară din lovitură liberă.

Unicul gol al întâlnirii a venit în minutul 89, atunci când Gimenez a reluat cu capul în plasă un balon centrat din partea dreaptă de Carlos Sanchez. Astfel că întâlnirea de la Ekateriburg s-a încheiat Egipt – Uruguay 0-1 în cel de-al doilea meci de la CM 2018.