Life

Ei sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite, sezonul 12. Cine câștigă finala

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la Cuțite, sezonul 12. Cine va câștiga finala și va obține trofeul și marele premiu de 30.000 de euro?
17.10.2023 | 08:01
Ei sunt semifinalistii Chefi la Cutite sezonul 12 Cine castiga finala
Când va avea loc finala Chefi la Cuțite, sezonul 12. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite, sezonul 12, se apropie de final. În ediția de luni seară, 16 octombrie, a avut loc un ultim battle între concurenți, care a fost plin de tensiune. Unii dintre ei au vrut să renunțe la un moment dat să mai gătească. Cine sunt semifinaliștii și cine va câștiga finala?

Lista semifinaliștilor de la Chefi la Cuțite, sezonul 12

Luni seară s-a desfășurat ediția cu numărul 27 din sezonul 12 al Chefi la Cuțite. Tensiunile au fost la cote maxime după ce jurații și concurenții au aflat că trebuie să pregătească un meniu complet. În etapa duelului lucrurile s-au complicat și mai mult, deși păreau foarte simple.

ADVERTISEMENT

După probe, s-au făcut noi eliminări. Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au rămas fără oameni de bază: Mihaela Bărbosu și Cosmin Berki, din echipa portocalie, alături de Horia Manea, din echipa magenta, și-au luat rămas bun de la emisiunea culinară.

Situația a fost, însă, una roz pentru chef Cătălin Scărlătescu. Echipa sa a câștigat ultimul battle, astfel că nu a mai intrat la proba individuală. El merge în semifinală cu Alex Mihoc (cuțitul de aur), Alexandru Bunea și Raluca Hulubei.

ADVERTISEMENT

Juratul câștigător al sezonului trecut, Sorin Bontea, intră și el în semifinală cu trei oameni: Valentin Timofte (cuțitul de aur), Zaid Mohannad și Marvoris Hurtado. Cât despre Florin Dumitrescu, semifinaliștii săi sunt: Janni Alexandridis (cuțitul de aur), Ioana Dehelean și Maria Paraschiv.

Când va avea loc marea finală și cine va fi câștigătorul

Marea finală va avea loc miercuri seară, 18 octombrie 2023. Între timp, au ieșit la iveală informații despre cine a obținut trofeul și marele premiu de 30.000 de euro. Potrivit Viperele Vesele, în acest sezon triumfător va ieși un concurent al chefului Florin Dumitrescu. Este vorba despre Janni Alexandridris.

ADVERTISEMENT

Janni Alexandridris este jumătate român, după mamă, și jumătate grec, după tată. Originile sale sunt și nemțești, deoarece s-a născut în Germania. În preselecții, a precizat că din copilărie s-a îndrăgostit de bucătărie, talentul moștenindu-l de la mama și bunica lui.

”Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România. Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic.

ADVERTISEMENT

Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc. Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine.

I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fiecare zi, după școală, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate…”, a relatat Janni în preselecții.

ADVERTISEMENT