Life

Tensiuni la Chefi la Cuțite. Gestul controversat făcut de un concurent: ”E ireal”

Tensiuni la Chefi la Cuțite sezonul 12, în ediția de duminică, 15 octombrie. Un concurent a făcut un gest complet neașteptat.
15.10.2023 | 22:48
Tensiuni la Chefi la Cutite Gestul controversat facut de un concurent E ireal
Tensiuni la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiuni la Chefi la Cuțite în ediția din această seară. Totul a început bine, până când un concurent a făcut un gest controversat. Despre cine este vorba și ce s-a întâmplat în timpul duelului?

Tensiuni la Chefi la Cuțite în ediția de duminică, 15 octombrie

Două echipe au intrat la duel în ediția de duminică, 15 octombrie, de la Chefi la Cuțite. Emoțiile evident că nu au lipsit nici ele, având în vedere că fiecare concurent în parte își dorește să ajungă în semifinală.

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult și au apărut și tensiunile la Chefi la Cuțite. Iar protagonistul momentului a fost Horia Manea. Concurentul a făcut un gest complet neașteptat în fața colegei sale, Ioana Dehelean, care a rămas cu un gust amar.

Proba de gătit din ediția de duminică, 15 octombrie, de la Chefi la Cuțite, a dus la o adevărată luptă. Concurenții au putut să gătească având la dispoziție carne. Printre ingrediente s-au numărat pieptul de curcan, ficățelul de pui, dar și aripioarele de pui.

ADVERTISEMENT

Totodată, concurenții au mai avut la dispoziție și carnea de vită tocată, rasol de vită, ciocănele de pui, dar și cârnați de porc. Iar Irina Fodor a dat startul duelului, fără să se gândească la ce ar putea să fumeze.

Gestul controversat făcut de un concurent

„Dragii mei, nimeni nu mai este prima oară la proba individuală. V-ați obișnuit cu asta și, pe lângă nebunia care a fost astăzi în proba mare, acum e o adevărată relaxare. Astăzi gătim cu carne”, a fost vestea dată de Irina Fodor, la începutul ediției de duminică de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult, iar tensiunile au apărut. Fiecare concurent în parte a extras un bilețel, iar în acest mod s-a decis ordinea în care fiecare își alege câte un ingredient. Ioana Dehelean l-a rugat pe Horia Manea să îi lase ei ficățeii de pui.

Acesta era singurul ingredient pe care concurenta se baza. Horia Manea nu a ținut însă cont de acest lucru și a făcut un gest controversat. A luat ficățeii doar pentr el, iar mulți au rămas surprinși.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi vine să cred, e ireal”, a zis Raluca Hulubei despre acest gest. De cealaltă parte, concurentul s-a apărat spunând că nu a făcut nimic cu răutate. „Îmi pare rău. Nu am ce să fac, vreau să câștig. (…) A fost un moment individual, nu am făcut-o cu răutate.”, s-a apărat concurentul.

Menționăm faptul că acesta este ultimul sezon Chefi la Cuțite de la Antena 1 în care îi putem vedea pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu. Cei trei jurați au decis să părăsească emisiunea, astfel că următorul sezon va aduce la masă alți jurați.

ADVERTISEMENT