Fotbal international

El Clasico a fost prefațat de Cristiano Ronaldo! „Asta sper să se întâmple”

28.10.2018 | 14:50
El Clasico a fost prefatat de Cristiano Ronaldo Asta sper sa se intample

Cea mai tare partidă de fotbal din La Liga, El Clasico a fost prefațată de Cristiano Ronaldo! Portughezul a anunțat că nu va rata întâlnirea pe care o va urmări de la Torino. Fostul jucător al galacticilor se va număra astfel printre milioane de telespectatori care vor sta în fața televizoarelor pentru meciul FC Barcelona – Real Madrid. Lusitanul a răspuns și provocărilor venite din partea ziariștilor de la AS înainte de șocul de pe Camp Nou

“Am tot respectul pentru Barcelona, însă Real Madrid se află în inima mea”, a declarat Cristiano Ronaldo. Portughezul care s-a tranferat în această vară de la Real la Juventus a oferit și un pronostic pentru El Clasico. „Sper că echipa din Madrid va fi cea fericită după meciul de azi”, a adăugat Ronaldo.

El Clasico a fost prefațat de Cristiano Ronaldo! Ronaldo în echipamentul celor de la Juventus își face selfie cu un fan
Cristiano Ronaldo și-a făcut selfie cu un fan al celor de la Manchester United intrat pe teren la ultimul joc din Champions League

El Clasico a fost prefațat de Cristiano Ronaldo!

Cristiano Ronaldo a intrat în istoria partidelor disputate între Barcelona și Real Madrid. Portughezul este al doilea cel mai bun marcator all time din El Clasico, loc pe care îl împarte cu Alfredo Di Stefano. Ronaldo a înscris nu mai puţin de 12 din cele 18 goluri marcate în poarta Barcelonei chiar pe Camp Nou.

Ronaldo a lăsat-o pe Real Madrid și a plecat la Juventus. 100 de milioane de euro au primit galacticii în schimbul jucătorului. Portughezul a avut parte de un început slab alături de campioana Italiei, dar până la urmă a redevenit omul de gol pe care șefii echipei torineze și-l doreau. În zece partide, Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze de șapte ori. Ultimele două goluri au venit în partida de campionat disputată în compania celor de la Empoli. Cifrele portughezului pentru Real Madrid sunt însă unele amețitoare. În cei nouă ani petrecuți în capitala Spaniei, Ronaldo a bifat nu mai puțin de 292 de meciuri cu 311 goluri.

  • 85 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo și pentru echipa națională a Portugaliei