Life

El este cățelul care s-a născut cu o codiță în frunte. Cum arată ”micul unicorn” și care este povestea sa

El este animalul care a venit pe lume cu o codiță în frunte. ”Micul unicorn” s-a transformat de când a fost găsit. Ce se mai știe de el.
12.12.2023 | 19:46
El este catelul care sa nascut cu o codita in frunte Cum arata micul unicorn si care este povestea sa
El este animalul care a venit pe lume cu o codiță în frunte. ”Micul unicorn” s-a transformat de când a fost găsit. Ce se mai știe de el. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

El este cățelul care s-a născut cu o codiță în frunte. Cum arată ”micul unicorn” și care este povestea sa. Patrupedul a trecut prin mai multe evenimente după ce oamenii au citit cum a fost salvat de o cunoscută asociație.

El este animalul care a venit pe lume cu o codiță în frunte. ”Micul unicorn” s-a transformat de când a fost găsit. Ce se mai știe de el

El este animalul care a venit pe lume cu o codiță în frunte. ”Micul unicorn” s-a transformat de când a fost găsit. Ce se mai știe de el. Câinele a devenit vedetă în anul 2019 când a fost descoperit de asociația Mac The Pitbull.

ADVERTISEMENT

A ajuns la centrul condus de Rochelle Steffen, după ce a fost luat din frig. A primit numele Narwhal, care este o poreclă interesantă datorită aspectului său complet neobișnuit. Foarte multe persoane au fost sceptice cu privire la înfățișarea sa.

Multă lume nu a crezut că respectiva codiță din frunte este una reală, chiar dacă imaginile cu el au devenit virale pe Internet la momentul respectiv. Înfățișarea sa i-a adus de-a lungul anilor numeroase probleme.

ADVERTISEMENT

Din păcate, a trecut prin clipe dificile din cauza celor care l-au abandonat, dar și pentru că unii au încercat să-l răpească din centrul în care se află pentru a-i rău. ”Micul unicorn” a fost de multe ori în această situație neplăcută.

Câinele cu o coadă în frunte
Narwhal, câinele cu o coadă în frunte. Sursa foto: Facebook / Animal Memes. Colaj: Fanatik

Narwhal, un cățel simpatic și jucăuș

Narwhal era un pui rănit la picior și într-o condiție precară atunci când a fost găsit, însă lucrurile s-au schimbat pentru el. Cei de la asociație i-au schimbat destinul, i-au tratat rănile și l-au vaccinat pentru a supraviețui.

ADVERTISEMENT

Câinele a reușit să se vindece destul de repede, atrăgând atenția asupra sa cu codița din frunte. Medicii veterinari au fost surprinși de această malformație cu care micuțul a venit pe lume și nu au considerat că are nevoie de o operație.

În prezent, patrupedul este foarte fericit cu locul în care se află și este foarte bucuros cu ceea ce primește de la reprezentanții asociației. Fondatoarea Mac the Pitbull, Rochelle Steffen, a dezvăluit care sunt obiceiurile acestuia.

ADVERTISEMENT

„Îi place să doarmă sub plapumă, să exploreze grădina cu ceilalți căței și să fie purtătorul de cuvânt al centrului. Urăște să meargă cu mașina, însă îi place să îl iau cu mine la evenimente”, a spus Rochelle Steffen, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT