Life

Ce s-a întâmplat cu cățelul care s-a născut cu șase picioare. Animalul fusese abandonat într-o parcare

Unde se află și cum se simte câinele venit pe lume cu șase membre. Acesta fusese lăsat într-o parcare. Ce nume a primit.
11.10.2023 | 20:18
Ce sa intamplat cu catelul care sa nascut cu sase picioare Animalul fusese abandonat intro parcare
Unde se află și cum se simte câinele venit pe lume cu șase membre. Acesta fusese lăsat într-o parcare. Ce nume a primit. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu cățelul care s-a născut cu șase picioare. Animalul fusese abandonat într-o parcare, fără a se știi de unde a venit sau dacă are stăpân. Este vorba de o femelă care face parte din rasa Cocker Spaniel.

Unde se află și cum se simte câinele venit pe lume cu șase membre. Acesta fusese lăsat într-o parcare. Ce nume a primit

Unde se află și cum se simte câinele venit pe lume cu șase membre. Acesta fusese lăsat într-o parcare din Pembroke Dock, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Patrupedul a fost găsit pe data de 27 septembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnaliștilor de la Newsweek, în momentul de față se află într-un adăpost de animale unde primește tratament și este îngrijit ca la carte. Anterior a stat într-un cabinet veterinar unde a fost examinat.

Medicii veterinari au povestit întreaga întâmplare pe pagina de Facebook, unde au îndemnat proprietarul sau orice persoană care deține informații despre acest câine abandonat să se prezinte la centrul lor.

ADVERTISEMENT

În același timp, femela cu șase picioare din rasa Cocker Spaniel a primit o a doua șansă, cât și un tratament. Doctorii iau în calcul să opereze animalul, dar totul depinde de analizele care urmează să se facă.

„Nu avem idee de ce s-ar fi născut cu acest defect. N-am mai văzut așa ceva până acum”, a declarat Mikey Lawlor din Greenacres, mai arată sursa menționată anterior. Medicii au stabilit că organele interne sunt în stare perfectă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, câinele nu prezintă alte probleme majore. Pe de altă parte, medicii veterinari au constatat că pelvisul nu s-a dezvoltat corect din cauza articulației suplimentare a șoldului și urmează să fie reevaluat peste o lună.

Ce nume are câinele cu șase picioare

Patrupedul a primit un nume neobișnuit. Câinele cu șase picioare a fost botezat după Mica Sirenă, fiind strigat în prezent Ariel. Cadrele medicale de la adăpostul de animale sunt optimiste cu privire la recuperarea sa.

ADVERTISEMENT

În plus, sunt șanse foarte mari să ducă o viață normală după ce va fi operată. Animalul s-a adaptat extraordinar de bine în locul în care se află și chiar a început să primească vaccinurile necesare vârstei sale.

ADVERTISEMENT