Life

El este frizerul din România care tunde gratis persoane fără adăpost. Gestul său a devenit viral pe internet

Un frizer din România a decis să facă un gest de-a dreptul incredibil. Acesta a început să tundă gratis persoane fără adăpost, iar întreaga poveste a devenit virală pe internet.
12.03.2023 | 13:54
El este frizerul din Romania care tunde gratis persoane fara adapost Gestul sau a devenit viral pe internet
Virgil Boldor, frizerul din România care tunde gratis persoane fără adăpost. Sursă foto: captură YouTube, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Virgil Boldor este protagonistul poveștii. Tânărul este de altfel și frizerul preferat al fotbaliștilor, fiind unul dintre cei mai apreciați din București. Are o afacere pornită de la zero de aproape zece ani și a decis să facă un gest incredibil pentru oamenii fără posbilități materiale.

Poveștile celor care au ajuns să fie tunși gratis

Mai exact, Virgil Boldor a decis să ofere tunsori gratuite persoanelor fără adăpost, iar gestul a devenit unul viral pe internet. Inițiativa sa a început în urmă cu o săptămână, iar trei persoane au ajuns deja pe scaunul său, cu povești impresionante de viață. Prima persoană a fost un bătrân în vârstă de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a povestit frizerului că a crescut la casa de copii, nu și-a cunoscut niciodată părinții, a fost tâmplar, tapițer de mobilă, iar acum se descurcă atât cât poate, în perioada iernii fiind moș Crăciun. A treia persoană fost un tânăr pe nume Ștefănuț care i-a spus frizerului că e o adevărată bucurie să se afle în salonul său.

Tânărul spune că stă de trei ani pe stradă și de asemenea că a locuit la casa de copii, după ce tatăl său a fugit în Spania și l-a abandonat. Nu are unde să doarmă și nici unde să se spele, iar uneori nu înțelege de ce i-a fost dat să trăiască o astfel de poveste.

ADVERTISEMENT

”Nici nu știi pe ce drum s-o iei, mai ales că lumea te judecă. Eu n-am unde să dorm, unde să mă spăl. Mă întrebam de ce sunt blestemat, până când ați apărut dumneavoastră. Dumnezeu v-a trimis la mine, nimic nu se poate fără Dumnezeu”, a povestit acesta în timp ce era tuns.

Pe scaun a urmat domnul Gabriel, care de altfel a recunoscut că nu a mai ajuns într-o frizerie din 1997. Deși nu a consumat alcool niciodată, bărbatul spune că fuma destul de mult, iar acum se chinuie destul de tare. Nu are unde să doarmă, iar în timpul iernii se bazează pe un sac de dormit.

ADVERTISEMENT

Virgil Bolodir își dorește să facă oamenii fericiți

Și totuși cum a pornit inițiativa frizerului Virgil Boldor? Contactat de libertatea.ro, acesta susține că este o persoană credincioasă și a decis să le facă un bine și oamenilor străzii. De asemenea, frizerul a mai povestit că are o relație specială cu divinitatea și speră să îi poată ajuta pe ceilalți prin meseria sa.

”Sunt o persoană credincioasă și toată inițiativa mea de a tunde pe gratis oamenii străzi a venit din dorința de a ajuta, de a face un bine, de a-i face să se simtă fericiți. Eu am o relație specială cu Dumnezeu pentru că de mic mi-a plăcut să citesc Biblia. Simt nevoia să împlinesc datoria de a-i ajuta pe cei năpăstuiți, necăjiți, spre slava lui Dumnezeu!”, a spus acesta, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a mai adăugat că în primă fază a tuns trei persoane în salonul său, dar mai apoi a decis să plece pe străzile din Centrul Vechi al Capitalei alături de niște colegi, cu tot cu scaunul și cu sculele de frizerie. Pe stradă a tuns șase persoane, iar experiența a fost una cu adevărat inedită. De asemena, Virgil Boldor a mai adăugat că nu își dorește să tundă oameni doar pentru bani ci să mai poată să facă și oamenii fericiți.

ADVERTISEMENT