Life

Elena Băsescu, fotografie rară alături de mezina familiei, Anastasia. Fiica fostului președinte i-a cucerit pe internauți!

Elena Băsescu a postat o imagine rară în care apare împreună cu fata ei cea mică, Anastasia. Fiica fostului președinte al României Traian Băsescu i-a cucerit pe internauți.
13.06.2022 | 11:56
Elena Basescu fotografie rara alaturi de mezina familiei Anastasia Fiica fostului presedinte ia cucerit pe internauti
Elena Băsescu, fostă eurodeputată. Foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu este o mamă dedicată, iar timpul pe care îl petrece alături de cei trei copii este unul de neprețuit. Fiica fostului președinte al României i-a surprins pe urmăritorii de pe Instagram cu o imagine în care o poartă în cârcă pe Anastasia, cea mai mică membră a familiei.

Elena Băsescu, o mămică dedicată 100% copiilor ei

Îmbrăcată lejer, potrivit anotimpului în care ne aflăm, Elena a ținut să se pozeze cu fata ei, în oglindă.

ADVERTISEMENT

EBa apare în poza de pe Instastory cu un maiou roz, cu buricul la vedere, părul desprins lăsat într-o parte și într-o fustiță cu elemente florale.

În fundal se poate vedea un alt copil, cel mai probabil Traian Junior, al doilea pe care Elena l-a adus pe lume în urma căsniciei cu Syda.

ADVERTISEMENT

Elena Băsescu mai are o fetiță, Sofia Anais, primul ei copil din relația cu Syda.

Viața fostei eurodeputate s-a schimbat destul de mult de când a devenit mămică. Ex-manechinul a vorbit la un moment dat despre cum este să crească trei copilași, surprinzând pe toată lumea cu declarațiile sale.

Elena a declarat în urmă cu ceva timp pentru PRO TV că se descurcă destul de bine și că nu e atât de greu pe cât și-ar fi imaginat.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem. Suntem făcute să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”, a spus EBa acum 2 ani la „Vorbește lumea”.

Elena Băsescu s-a pozat cu mezina familiei, Anastasia. Foto: Instagram

Traian Băsescu, sprijin important în creșterea și educarea copiilor

În cadrul intervenției sale din 2020, Elena l-a descris și pe bunicul Traian Băsescu. Este cunoscut faptul că fostul președinte e topit după nepoții săi, acesta fiind văzut deseori plimbându-i cu căruciorul prin parc, atunci când el și Maria îi îngrijea.

ADVERTISEMENT

 „Este un bunic foarte implicat. E extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul.

Ea și-a făcut adresă de e mail. În weekend rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela.

Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, mai spunea Elena Băsescu.

ADVERTISEMENT