Life

Elena Chiriac încinge vara pe o plajă din străinătate! Unde s-a dus în vacanță fosta finalistă Survivor România

Elena Chiriac se distrează pe una din cele mai exclusiviste insule din Europa! Fosta concurentă de la Survivor România a publicat câteva imagini din vacanța ei.
21.07.2022 | 13:00
Elena Chiriac incinge vara pe o plaja din strainatate Unde sa dus in vacanta fosta finalista Survivor Romania
Elena Chiriac, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România, ajunsă în marea finală alături de Alex Delea, o ține dintr-o distracție în alta. Luptătoarea de taekwondo și-a luat cele mai frumoase costume de baie cu ea pentru a-și afișa silueta pe una din cele mai căutate și exclusiviste plaje din Europa.

Elena Chiriac, vacanță în Mykonos, Grecia

După o scurtă escapadă în Londra în urma încheierii Survivor România și un periplu pe la emisiunile de la PRO TV și festivalurile la modă în această vară, Elena a vrut să aibă o vacanță doar a ei, una în care să se simtă bine departe de camerele de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Ex-concurenta de la „Ferma vedetelor” a plecat în Mykonos, Grecia, de unde a postat și câteva fotografii pe contul personal de Instagram.

Într-una dintre imaginile de pe Instastory, Elena Chiriac apare în pantaloni scurți și o cămașă galbenă. În a doua poză, în care stă cu spatele la privitor, aceasta e îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, negru.

ADVERTISEMENT
Elena Chiriac, în costum de baie, în Mykonos. Foto: Instastory

Sportiva, în clinciuri cu foștii concurenți de la Survivor România

Din imaginile pe care campioana la taekwondo le-a publicat pe rețeaua de socializare, reiese că aceasta a mers pregătită în Grecia cu o întreagă garderobă după ea.

Elena a luat cu ea mai multe costume de baie, semn că vacanța e planificată pe câteva zile bune.

Elena Chiriac a rămas în relații bune cu Alex Delea, câștigătorul concursului. A păstrat legătura și cu unele dintre fete, printre care Oana Ciocan. Cu cei mai mulți dintre cei cu care a împărțit insula se va limita doar la „Bună ziua”.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele cu care nu vrea să mai aibă de-a face se află Andreea Tonciu și Emil Rengle. Cu aceștia a intrat de multe ori în clinciuri în jungla din Dominicană, amândoi acuzând-o că este extrem de manipulatoare.

O altă persoană care a supărat-o pe Elena Chiriac după terminarea competiției a fost Cucu Gram de la Noaptea Târziu. Acesta afirmase că ar fi avut o relație cu ea, lucru pe care sportiva l-a negat cu vehemență.

ADVERTISEMENT