Life

Continuă scandalurile după Survivor România 2022. Elena Chiriac, desființată de Andreea Tonciu: “Are un caracter infect”

Continuă scandalurile după Survivor România 2022. Elena Chiriac a fost desființată de fosta ei coechipieră, Andreea Tonciu. Iată ce a spus fosta asistentă TV despre sportivă.
27.06.2022 | 07:47
Continua scandalurile dupa Survivor Romania 2022 Elena Chiriac desfiintata de Andreea Tonciu Are un caracter infect
Elena Chiriac, desființată de Andreea Tonciu. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a criticat-o dur pe Elena Chiriac, lămurind situația dintre cele două foste concurente Survivor 2022. Vedeta nu are o părere foarte bună despre fosta sa coechipieră.

Elena Chiriac, desființată de Andreea Tonciu, după Survivor România 2022

Survivor România s-a terminat de multe luni pentru Andreea Tonciu, însă fosta asistentă TV nu a uitat divergențele pe care le-a avut cu foștii coechipieri în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a ajuns în marea finală alături de Alex Delea, însă acesta din urmă este cel care a câștigat trofeul Survivor 2022 și cecul în valoare de 100.000 de euro.

Recent, finalista a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde a caracterizat-o pe Andreea Tonciu ca fiind „irelevantă”, „dramatică”, „certăreață” și „bârfitoare”. Fosta asistentă TV a reacționat la cele spuse de luptătoarea de Taekwondo.

ADVERTISEMENT

Bruneta consider că Elena Chiriac are „un caracter infect” și că acesta este motivul pentru care nicio femeie nu a fost alături de ea în marea finală Survivor 2022. Cele două nu s-au înțeles prea bine nici atunci când făceau parte din aceeași echipă.

„Nu vreau să dau valoare unor fete care știu ele mai bine ce au făcut în trecut și la vârsta pe care o au ce fac…

ADVERTISEMENT

Nu cred că are tupeu să se lege de mine față în față, pentru că știe ce fel de persoană sunt și normal că se leagă de persoane și de oameni care într-adevăr au construit ceva cu numele lor.

Eu nu știu cine e fata asta, eu nu știu cum a apărut ea la televizor, ce face ea.

Ca drept dovadă, la finala Survivor nicio femeie n-a fost alături de ea. Întrebarea este ‘De ce?’ Pentru că are un caracter infect!”, a declarat Andreea Tonciu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a avut probleme de sănătate

Andreea Tonciu a avut probleme de sănătate în ultima perioadă și a chemat de mai multe ori ambulanța. Vedeta spune că a luat un virus din Republica Dominicană și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Din fericire, fosta asistentă TV se simte mai bine și este pregătită de vacanță, alături de familie.

„Am luat un virus din Dominicană, cred… Chiar sunt foarte bine, mă pregătesc că plec în vacanță. 

La mine nu există vacanță fără Rebecca, chiar dacă am de promovat vreun hotel sau ceva, o iau și pe ea cu mine, nu plec în vacanță fără ea.”, a mai declarat Andreea Tonciu pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT