Life

Elena Gheorghe și-a schimbat radical look-ul. Cântăreața a încercat ceva inedit. Cum arată acum

Elena Gheorghe și-a schimbat radical look-ul și a împărtășit imagini și cu urmăritorii din mediul online. De data aceasta, cântăreața a încercat ceva inedit.
15.08.2022 | 15:07
Elena Gheorghe sia schimbat radical lookul Cantareata a incercat ceva inedit Cum arata acum
Elena Gheorghe și-a schimbat radical look-ul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe (37 de ani) a trecut printr-o schimbare radicală de look și a împărtășit rezultatul cu fanii de pe rețelele de socializare.

Elena Gheorghe și-a schimbat radical look-ul

De-a lungul timpului, Elena Gheorghe a fost blondă, dar și roșcată, iar acum a încercat ceva cu totul inedit.

ADVERTISEMENT

Artista nu s-a putut decide asupra culorii părului întrucât își dorea ca podoaba ei capilară să fie roșcată, fără a renunța la blond. Elena Gheorghe a găsit o soluție pentru această “problemă”.

Vedeta a decis să-și vopsească părul în ambele culori. Apariția ei i-a surprins pe cei care o urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

Internauții nu au ezitat să-i complimenteze noul look. Artista a primit zeci de comentarii de laudă din partea fanilor.

“Când vrei să fii și blondă și roșcată alegi varianta de mijloc.”, a scris Elena Gheorghe în descrierea imaginii postate pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Elena Gheorghe schimbare de look
Elena Gheorghe și-a făcut o schimbare radicală de look. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Fanii au apreciat apariția artistei și speră să-și mențină acest look în perioada următoare.

“Superbisimă/ Ador, te vei păstra așa?/ Ești foarte frumoasă!/ Îți stă minunat de frumos/ Ești superbă, Elena/ Îți stă atât de bine și roșcată și blondă/ OMG! Prevăd un nou trend”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

În timp ce această combinație de culori este apreciată de majoritatea fanilor vedetei, unii au îndemnat-o ca data viitoare să-și vopsească tot părul complet roșcat.

La 37 de ani, Elena Gheorghe este într-o formă fizică de invidiat, lucru care nu a fost trecut cu vederea de internauți.

Elena Gheorghe, despre cum trece prin momentele grele

Recent, Elena Gheorghe a vorbit despre cum reușește să treacă peste momentele dificile din viața ei. Cântăreața s-a confruntat de multe ori cu stări de anxietate, frică și atacuri de panică.

Artista a dezvăluit că cel mai mult o ajută credința atunci când trece prin astfel de momente. Inițial, momentele de anxietate au speriat-o foarte tare pe blondină, care credea că nu mai are scăpare.

“În primă fază, m-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare, dar cu timpul, citind, vorbind cu oameni înțelepți, mi-am dat seama că totul se rezumă la credință și recunoștință.

De aici vine echilibrul fiecăruia dintre noi.”, a explicat Elena Gheorghe pentru revista VIVA.

Totodată, solista le-a recomandat oamenilor să apeleze la ajutorul medicului atunci când au probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT