Life

Elena Marin și Irisha, revedere emoționantă după Survivor România. Cum au reacționat cele două

Elena Marin și Irisha au avut parte de o întâlnire emoționantă după Survivor România. Cum au reacționat cele două foste Faimoase?
25.08.2021 | 09:06
Elena Marin si Irisha revedere emotionanta dupa Survivor Romania Cum au reactionat cele doua
ADVERTISEMENT

Elena Marin și Irisha de la Survivor România s-au reîntâlnit după o lungă perioadă. Cele două s-au împrietenit în timp ce se aflau în aceeași echipă din competiție, chiar dacă Irisha a stat mai bine de o lună, fiind eliminată cu mult timp înaintea dansatoarei.

Cele două foste Faimoase au decis să se întâlnească în oraș seara trecută, doar că Irisha s-a lăsat așteptată. Cântăreața a avut de rezolvat câteva probleme și a întârziat mai mult decât s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Elena Marin și Irisha, revedere emoționantă după Survivor România

Elena Marin și Irisha s-au întâlnit în oraș, la mai bine de o lună și jumătate de la finala Survivor România. Cele două foste concurente s-au bucurat foarte mult la momentul revederii și s-au îmbrățișat câteva secunde bune.

Irisha a întârziat destul la mult la întâlnirea cu fosta ei coechipieră din cauza unor treburi a căror rezolvare a durat mai mult decât ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

După o lungă așteptare, Irisha a apărut, iar Elena Marin s-a bucurat foarte tare atunci când a văzut-o pe cea cu care s-a împrietenit în Republica Dominicană.

„Irisha, să știi că mi s-au lungit urechile de când te aștept. Am să te rog să vii mai repede pentru că mi-e tare, tare dor de tine și avem multe de vorbit”, i-a transmis Elena Irishei pe InstaStory, în timp ce o aștepta.

ADVERTISEMENT
Elena Marin, revedere emoționantă cu Irisha
Elena Marin, revedere emoționantă cu Irisha. Sursa foto: Instagram

Irisha, eliminată de la Survivor România după mai bine de o lună

Irisha a fost eliminată de la Survivor România după mai bine de o lună, fiind concurenta care a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

Deși a avut câteva tensiuni cu unii dintre foștii ei colegi, fosta Faimoasă le-a depășit în momentul în care a părăsit competiția de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

De altfel, artista a venit în competiție la începutul lunii aprilie, alături de Raluca Dumitru, după ce Ana Porgras a fost eliminată.

„Asta este. Am visat acest moment. S-a terminat, îmi pare rău, pentru că avem chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social, nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi.

Am crescut în lumi diferite, gândim diferit. Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele.

Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insect. Este cel mai tare proiect din viața mea.

Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva”, a declarat Irisha la momentul eliminării.

Dacă Irisha a fost eliminată în luna mai, Elena Marin mai avea câteva săptămâni până la final. Dansatoarea a părăsit competiția chiar în prima semifinală, cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT