Life

Elena Udrea, mesaj special de ziua iubitului ei. Ce i-a transmis lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea i-a transmis un mesaj special lui Adrian Alexandrov, iubitul ei, care își sărbătorește ziua de naștere. Omul de afaceri a împlinit 35 de ani.
04.02.2022 | 23:49
Elena Udrea mesaj special de ziua iubitului ei Ce ia transmis lui Adrian Alexandrov
Elena Udrea, mesaj special de ziua iubitului ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Elena Udrea i-a transmis un mesaj special iubitului ei, Adrian Alexandrov, cu ocazia zilei de naștere. Acesta a împlinit vârsta de 35 de ani, fiind cu 13 ani mai tânăr decât partenera sa.

Cei doi sunt împreună de mai bine de cinci ani și au o fetiță, Eva Maria, în vârstă de trei ani.

ADVERTISEMENT

Deși între cei doi este o diferență considerabilă de vârstă, acest lucru nu a fost niciodată o problemă pentru ei, iar blondina este mai fericită ca niciodată.

Elena Udrea, mesaj special de ziua iubitului ei

Elena Udrea a postat, în mediul online, un mesaj emoționant pentru Adrian Alexandrov, cu ocazia zilei lui de naștere.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, iubitul meu! Să rămâi așa cum ești, mereu pozitiv, de încredere, sensibil, discret, tandru, familist, plin de dragoste, un partener, un iubit și un tată minunat! Să ai o viață frumoasă, așa cum meriți!

P.S. Și să rămâi mereu tânăr, chiar dacă azi ai împlinit jumătate din 70 de ani!”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea, dezvăluiri despre relația cu partenerul ei

În urmă cu doi ani, Elena Udrea a vorbit despre relația ei cu Adrian Alexandrov, despre care a spus că este foarte implicat și a făcut față tuturor obstacolelor.

Blondina a mai spus, la momentul respectiv, că iubitul ei este un tată implicat în viața fiicei lor, acum în vârstă de trei ani.

ADVERTISEMENT

“Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață.

Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu in garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe  Eva.”, a declarat Elena Udrea pentru ciao.ro, în 2020.

În cadrul aceluiași interviu, Elena Udrea spunea că certurile pornesc de la modul în care interacționează cu Eva Maria. Blondina este mai permisivă cu fetița ei.

“Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta.

Relația  noastră este destul de relaxată, discuțiile aprinse dintre noi pornind de la modul diferit în care interacționăm cu copilul.

Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori ‘nu’, sau  aproape deloc.

Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun.”, a mai spus fostul ministru.

ADVERTISEMENT
Tags: