News

Elev de 17 ani, înjunghiat în curtea unui liceu din București. Victima a ajuns la spital. Agresorul, prins de poliție. Update

Un elev de 17 ani a fost înjunghiat în curtea unui liceu din București. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, unde va fi operat.
03.04.2024 | 18:04
Elev de 17 ani injunghiat in curtea unui liceu din Bucuresti Victima a ajuns la spital Agresorul prins de politie Update
Elev de 16 ani, înjunghiat în curtea unui liceu din București. Tânărul a ajuns la spital. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
03-04-2024
15:11

Agresorul elevului înjunghiat în fața Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din București, încătușat de polițiști

La scurt timp după incidentul de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, din Sectorul 6 al Bucureștiului, polițiștii au reușit să îl prindă pe agresorul care l-a înjunghiat pe elevul de 17 ani.

În momentul în care angajații de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) au ajuns la fața locului, atacatorul fugise deja. El a fost însă identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Ulterior, polițiștii l-au încătușat. A fost găsit și cuțitul folosit.

elev înjunghiat prins poliție
Agresorul elevului înjunghiat în fața Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din București, încătușat de polițiști. Sursa foto: capturi Digi24

Incident grav petrecut miercuri, la orele după-amiezii, în curtea unui liceu din București, acolo unde un elev de 17 ani a fost înjunghiat. Băiatul rănit a fost transportat la spital.

Elev de 17 ani, înjunghiat în curtea unui liceu din București. Tânărul a ajuns la spital

Din primele informații, aflăm că evenimentul a fost consemnat la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, din Sectorul 6 al Capitalei. Aici, un elev de 17 ani a fost înjunghiat de un alt tânăr, în urma unui conflict spontan.

ADVERTISEMENT

Băiatul rănit este elev în clasa a X-a. În ceea ce-l privește pe agresorul său, vorbim de un adolescent de aceeași vârstă. Acesta a fugit de la locul atacului, însă a fost depistat de poliție.

Din datele Poliției reiese că elevul de 17 ani ar fi avut un conflict spontan cu alți patru minori, din afara unităţii de învăţământ. Apoi, acesta a fost agresat fizic de unul dintre minori, cu un cuțit.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale. Elevul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

”Astăzi, 3 aprilie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 21 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 13,00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituţii de învăţământ din Sectorul 6 ar fi fost agresat fizic.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul secţiei, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un elev, în vârstă de 16 ani”, potrivit Biroului de presă al DGPMB.

Elevul înjunghiat intră în operație

Rana suferită de elevul de 17 ani pare una destul de serioasă. Reprezentanții Spitalului Grigore Alexandrescu spun că victima va intra în sala de operații. Din fericire, viața nu îi este pusă în pericol.

ADVERTISEMENT

Este un băiat de 17 ani cu agresiune. A primit un pumn şi am înţeles că pe urmă a fost tăiat cu baioneta la nivelul antebraţului. Are o plagă la nivelul antebraţului, o tăietură. Nu are viaţa în pericol. Nu ştiu cât de profundă este plaga pentru că acum va intra în sala de operaţie”, a spus urtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru, pentru Agerpres.

ADVERTISEMENT