Sport

Elias Charalambous a dezvăluit câți suporteri vor fi în tribună la derby-ul FCSB – Farul: „Mi-au spus cei din conducere”. Cum l-a descris pe Gică Hagi

Elias Charalambous a dezvăluit câți spectatori vor fi în tribunele Arenei Naționale la derby-ul FCSB - Farul. Antrenorul cipriot l-a lăudat pe Gică Hagi.
15.04.2023 | 14:59
Elias Charalambous a dezvaluit cati suporteri vor fi in tribuna la derbyul FCSB  Farul Miau spus cei din conducere Cum la descris pe Gica Hagi
Elias Charalambous a dezvăluit câți suporteri vor fi în tribună la derby-ul FCSB - Farul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a susținut conferința de presă premergătoare derby-ului FCSB – Farul, luni, 17 aprilie, ora 20:30. Va fi primul meci pe teren propriu pentru antrenorul cipriot care vrea să-i satisfacă dorința lui Gigi Becali și roș-albaștrii să câștige cele trei puncte.

Elias Charalambous nu concepe pași greșiți pentru FCSB la derby-ul cu Farul

Spre deosebire de meciul cu CFR Cluj, FCSB se va putea baza la derby-ul cu Farul pe Octavian Popescu și Malcom Edjouma. Gigi Becali a mărturisit că victoria este singura soluție pentru ca roș-albaștrii să spere la titlu. Elias Charalambous vrea să-i facă pe plac patronului și a mărturisit că echipa va da totul pe teren.

ADVERTISEMENT

„Încă un meci greu, așa cum am mai spus, săptămână de săptămână avem partide dificile. În special va fi greu pentru că e Farul, o echipă bună. Trebuie să ne luptăm din primul și până în ultimul minut, iar obiectivul este acela de a câștiga toate cele 3 puncte”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

Cu o victorie, FCSB se va apropia la două puncte de liderul Farul. În ultima etapă a turului din play-off-ul SuperLigii, echipa lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii merg în Giulești pentru derby-ul cu Rapid, în timp ce Farul primește vizita celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a dezvăluit câți suporteri vor fi în tribună la FCSB – Farul: „Mi-au spus cei din conducere”

Meciul FCSB-ului cu Farul va fi primul pe teren propriu pentru Elias Charalambous. Antrenorul cipriot a dezvăluit că pe Arena Națională vor fi prezenți peste 30.000 de suporteri la derby-ul cu echipa pregătită de Gică Hagi. „Pentru mine, o să fie primul meci acasă, mi-au spus cei din conducere că vor fi peste 30.000 de spectatori.

Ne gândim la meciul de luni, o luăm pas cu pas”, a mai spus Elias Charalambous. Jocul organizat și spectaculos al Farului lui Gică Hagi l-a impresionat și pe antrenorul cipriot. Totuși, Charalambous a mărturisit că FCSB trebuie să dețină controlul jocului.

ADVERTISEMENT

„Domnul Hagi face o treabă foarte bună, au o echipă organizată. Joaca fotbal frumos, dar trebuie să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut, asta e cel mai important. Trebuie să dictăm tempo-ul și ritmul jocului. La fiecare antrenament încercăm să ne îmbunătățim și să ne rezolvăm din probleme”, a mai spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Gigi Becali, vizită în cantonamentul FCSB înainte derby-ului cu Farul: „Mă iau şi eu după Gică”

Gică Hagi a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a dezvăluit secretul din spatele succesului de la Farul. Gigi Becali l-a lăudat pe „Rege” pentru capacitatea de a-și mobiliza jucătorii și a mărturisit că-i va urma modelul.

ADVERTISEMENT

„E posibil să merg în cantonament, contează foarte mult încurajarea, eu o să le spun că sunt cei mai buni, cum le spune Gică, că așa le spune Gică, mă iau și eu după Gică, mă iau după specialist, nu?

Păi dacă nu batem, nici nu vreau, nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem meciul. Un egal, mai ești în cărți. Dacă câștigăm meciul, deja trebuie să ne lăsăți să ne pregătim de Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,45 este cota pentru „X” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT