Sport

Jucătorul și mesajul! Reacțiile fotbaliștilor de la FCSB înaintea meciului decisiv cu Farul

Jucătorii celor de la FCSB le-au transmis mesaje fanilor înaintea meciului decisiv cu Farul. Ce au spus Florinel Coman, Octavian Popescu sau Andrei Cordea.
15.04.2023 | 12:18
Jucatorul si mesajul Reactiile fotbalistilor de la FCSB inaintea meciului decisiv cu Farul
Fotbaliștii de la FCSB au avut mesaje pentru suporteri înaintea meciului cu Farul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește intens pentru derby-ul cu Farul în etapa a patra din play-off. Atât Gigi Becali, cât și Mihai Stoica sunt convinși că fără o victorie, roș-albaștrii vor ieși din calculele luptei la titlu. Jucătorii de la FCSB au avut mesaje pentru suporteri înainte de partida programată luni, 17 aprilie, ora 20:30 pe Arena Națională.

Jucătorii de la FCSB, mesaje pentru suporteri înaintea partidei decisive cu Farul

FCSB a remizat cu Universitatea Craiova și CFR Cluj, și a câștigat cu Sepsi în primele trei etape din play-off. Totuși, diferența față de primul loc a crescut, iar un pas greșit pe teren propriu împotriva liderului ar face ca șansele la câștigarea titlului să scadă semnificativ.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că va merge în cantonamentul roș-albaștrilor după modelul lui Gică Hagi și îi va încuraja pe fotbaliștii de la FCSB. Octavian Popescu a început seria mesajelor pentru fani cu o replică foarte optimistă. „Vă așteptăm la meci, avem mare nevoie de voi, pentru că ne dați putere. Anul ăsta trebuie să aducem titlul cu numărul 27”, a spus „perla” lui Gigi Becali.

Joonas Tamm, Florinel Coman și Malcom Edjouma i-au chemat pe suporteri la stadion pentru a-i susține în meciul extrem de dificil contra echipei antrenate de Gică Hagi. „Veniți la stadion să ne ajutați să câștigăm”, a spus fundașul estonian. „Să vină luni să ne încurajeze cu Farul, că e meci greu”, a mărturisit Florinel Coman. „Ne susțineți și câștigăm”, a spus și Edjouma.

ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB-ului chemați la stadion chiar de jucători la meciul cu Farul: „Vom fi de neoprit”

Ultimul meci direct între FCSB și Farul a fost câștigat de echipa lui Gică Hagi la finalul lunii ianuarie. După ce au condus cu 1-0 și 2-1, roș-albaștrii au primit două goluri în minutele de prelungire și au pierdut partida. Fotbaliștii vicecampioanei vor ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion pentru derby-ul cu liderul.

„Atmosfera e bună. Să veniți cât mai mulți la meci”, a spus Omrani. „Veniți cu toții la meciul cu Farul”, a mărturisit Dawa. „Să fiți lângă noi cum ați fost mereu, să câștigăm și să luăm campionatul”, a fost replica lui Valentin Crețu.

ADVERTISEMENT

”Să veniți să se susțineți și vom fi de neoprit”, a remarcat Deian Sorescu. „Vă așteptăm în număr cât mai mare la meci. Sperăm să facem un rezultat bun”, a transmis Ovidiu Popescu. ”Vă așteptăm în număr cât mai mare”, a spus și Iulian Cristea.

Risto Radunovic, în ton cu Gigi Becali: „Cel mai important meci din acest sezon”

Gigi Becali a mărturisit în cadrul unei conferințe de presă că șansele la titlu ale FCSB depinde de meciul cu Farul, în care roș-albaștrii au nevoie de victorie. Risto Radunovic cheamă suporterii la stadion pentru „cel mai important meci din acest sezon”.

ADVERTISEMENT

”Să ne susțineți, că avem nevoie de voi”, a spus și Adrian Șut, urmat de Darius Olaru. „Să ne susțineți și să luăm campionatul”. Andrei Cordea, aspru criticat de patron după meciul cu CFR Cluj, le-a făcut o promisiune fanilor. ”Dacă dai gol, vii și rupi gardul, cum se spune la noi, la peluză?”, a fost întrebarea lui Gheorghe Mustață, într-un live pe Tik-Tok. ”Promit”, a răspuns Andrei Cordea.

De asemenea, Mihai Pintilii a transmis un mesaj scurt, dar cuprinzător suporterilor roș-albaștrii. „Vă iubesc”, a spus cel care se ocupă de antrenamentele jucătorilor. Cu o victorie, FCSB s-ar apropia la două puncte de primul loc ocupat de Farul.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „2 sau GG” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT