Sport

Elias Charalambous anunță o revenire importantă în lotul lui FCSB pentru partida cu Sepsi: „Va fi cu noi. E 100% pregătit“!

Elias Charalambous a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe, unde a discutat despre revenirile din lotul aproape-campioanei FCSB.
24.04.2024 | 10:09
Elias Charalambous anunta o revenire importanta in lotul lui FCSB pentru partida cu Sepsi Va fi cu noi E 100 pregatit
Elias Charalambous se poate baza din nou pe omul bun la toate / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB se deplasează la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu echipa locală Sepsi OSK, în vederea etapei a 6-a a play-off-ului. Bucureștenii vor înfrunta Sepsi de la ora 21:45, într-un meci care poate fi decisiv în oficializarea titlului.

Omul „fără post de bază“ revine

Deplasarea din Covasna aduce și vești bune pentru FCSB, care se poate baza din nou pe un jucător extrem de util. Ovidiu Popescu revine în garnitura FCSB-ului, cel mai probabil pe bancă, dar are șanse importante să între pe parcursul meciului.

ADVERTISEMENT

Pauza competițională pentru meciurile naționalei din martie a adus vești proaste pentru FCSB. Bucureștenii l-au pierdut într-un meci amical cu Gloria Buzău, scor 1-1, pe Ovidiu Popescu, un mijlocaș polivalent și util.

La acea vreme se spunea că Ovidiu Popescu nu va mai juca tot sezonul, fiind suspect de o accidentare gravă, dar nu a fost cazul. Mijlocaș la bază, dar utilizat oriunde de FCSB, Popescu a revenit în mai puțin de o lună.

ADVERTISEMENT

Un recuperat, doi încă accidentați

Elias Charalambous a discutat și despre alți doi jucători accidentați din lotul lui FCSB, prinre care Luis Phelipe și Vlad Chiricheș. Luis Phelile s-a accidentat înaintea meciului cu Farul Constanța din turul play-off-ului, iar Vlad Chiricheș la meciul cu Rapid.

„Phelipe nu va juca. Nu e gata să ni se alăture. Dar Ovidiu Popescu va fi cu noi. E 100% pregătit. E foarte bine când toți jucătorii sunt pregătiți, ai mai multe variante.

ADVERTISEMENT

Chiricheș nu va juca. Nu știm când va mai juca. Poate rata tot sezonul, dar va face tot ce poate pentru a se recupera. Asta arată cât de înfometat e și ce pasiune are. Va face tot ce poate pentru a reveni până la finalul sezonului. E foarte important pentru noi”, a spus Elias Charalambous.

Elias Charalambous nu se gândește la bani, ci doar la titlu

FCSB este aproape campioană, care poate fi încununată oficial chiar la finalul acestei etape. Bucureștenii au nevoie de victorie în Covasna, dar și ca Universitatea Craiova să nu câștige cu un CFR Cluj foarte rănit, care a pierdut cu Farul la Ovidiu, scor 5-1.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a declarat că nu se gândește la bani, ci doar la performanță, fiind întrebat de prime la titlu. Cipriotul a spus că jucătorii vor lua prime, dar pentru el nu este important, titlul fiind obiectivul întâi.

„Nu îmi pasă (n.r. de prima pentru titlu). Pentru jucători, poate să le ofere. Pentru mine nu contează banii. Pentru mine contează titlu. Mereu le-am explicat jucătorilor ceea ce rămâne sunt titlurile. Banii sunt buni, dar când ai trofee în spate ai cele mai importante amintiri“, a spus Elias Charalambous înaintea partidei cu Sepsi.

ADVERTISEMENT
1,55 este cota pentru "Ambele echipe înscriu" în Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB