Sport

Farul – CFR Cluj 5-1, în etapa 5 din play-off în SuperLiga. Show „Regal”, constănțenii urcă pe locul 2. Clasamentul actualizat

Farul a câștigat spectaculos cu CFR Cluj pe teren propriu, scor 5-1, în etapa a 5-a din play-off-ului SuperLigii. Echipa lui Hagi s-a distrat pe teren.
19.04.2024 | 22:23
Farul  CFR Cluj 51 in etapa 5 din playoff in SuperLiga Show Regal constantenii urca pe locul 2 Clasamentul actualizat
Farul a câștigat spectaculos cu CFR Cluj pe teren propriu, scor 5-1, în etapa a 5-a din play-off-ului SuperLigii. Echipa lui Hagi s-a distrat pe teren. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
19-04-2024
19:30

Clasamentul după Farul - CFR Cluj 5-1

Farul a urcat spectaculos în clasament după victoria istorică în fața CFR-ului, scor 5-1. „Marinarii” au făcut un salt de două poziții, până pe locul 2. Iată cum arată clasamentul: 

Clasament SuperLiga

19-04-2024
19:27

Video. Farul - CFR Cluj 5-1

Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 22 cu o execuție la vinclu. Duelul de la Ovidiu a consemnat numeroase ocazii și de o parte și de cealaltă. Echipa lui Gică Hagi a fost mult mai inspirată la finalizare. 

Avantajul „marinarilor” a fost dublat în minutul 41 de Ionuț Cojocaru. Tânărul fotbalist al lui Gică Hagi a marcat cu un șut de la marginea careului. CFR Cluj a început în forță repriza secundă și și-a creat numeroase ocazii de a marca. Ocaziile ardelenilor nu s-au concretizat pe tabelă. 

Cea care a înscris a fost tot Farul. Grameni, cu un șut deviat, l-a învins pe Răzvan Sava. Otele a reaprins speranțele CFR-ului în minutul 76. Avonuou l-a lăsat singur pe Otele, care l-a învins pe Buzbuchi. 

Ionuț Cojocaru a reușit „dubla” în minutul 78. Mijlocașul de 20 de ani a fost lansat excelent și a înscris cu exteriorul. La aceeași fază, Cojocaru s-a accidentat și a părăsit terenul. Cristi Ganea a stabilit scorul final cu un șut deviat de la distanță. VEZI VIDEO AICI.

19-04-2024
16:04

Farul - CFR Cluj 5-1 (L. Munteanu 22, Cojocaru 42, 78, Grameni 67, Ganea 83 / Otele 76)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Farul nu a avut nicio emoție cu CFR Cluj pe teren propriu în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Echipa lui Gică Hagi, campioană en-titre, a câștigat categoric, scor 5-1 și a urcat până pe locul 2 în clasament. 

Min. 83: GOOOL Farul! Ganea șutează de la distanță. Mingea deviată intră în poarta CFR-ului. 

Min. 78: GOOL Farul! Cojocaru este lansat excelent. Tânărul fotbalist al Farului înscrie cu exteriorul. Cojocaru s-a accidentat la faza din care a marcat. 

Min. 76: GOOOL CFR Cluj! Louis Munteanu greșește la mijlocul terenului. Mingea ajunge la Otele care nu mai ratează din interiorul careului. 

Min. 72: Keita șutează violent de la mare distanță. Mingea trece puțin peste poarta lui Buzbuchi. 

Min. 67: GOOOL Farul! Louis Munteanu îi pasează pe poziție viitoare lui Grameni. Mijlocașul campioanei înscrie cu piciorul stâng la vinclu. Șutul este deviat. 

Min. 60: Otele irosește o nouă ocazie dintr-o poziție favorabilă. Atacantul a șutat din interiorul careului. Buzbuchi a respins, însă mingea se îndrepta către poartă. Gustavo Marins a respins spectaculos de pe linia porții. 

Min. 53: Otele șutează din întoarcere. Mingea trece pe lângă țintă. 

Min. 46: Cojocaru îi pasează la marginea terenului lui Vînă. Fotbalistul Farului deviază pentru Louis Munteanu care șutează. Mingea este respinsă cu greu de Sava. 

Min. 42: GOOOL Farul! Ionuț Cojocaru își așază mingea perfect la marginea terenului și trimite în plasă, fără nicio șansă pentru Răzvan Sava. 

Min. 37: Ionuț Larie greșește de două ori într-un minut. Bîrligea a fost aproape să o taxeze pe CFR Cluj, însă a trimis puțin peste poartă. 

Min. 33: Ocazii numeroase la poarta CFR-ului. Grigoryan încheie faza periculoasă cu un șut în brațele lui Răzvan Sava. 

Min. 22: GOOOL Farul! Louis Munteanu înscrie spectaculos la vinclu după o acțiune personală. Atacantul a marcat din interiorul careului. 

Min. 20: Deac pasează excelent pe poziție viitoare. Muhar trimite puțin pe lângă poartă. 

Min. 9: Vînă a pasat excelent pentru Ganea. Jucătorul Farului a trimis în bara transversală cu piciorul drept. 

Min. 1: Primele șanse de goluri ale meciului le aparțin gazdelor. Defensiva feroviarilor a respins de fiecare dată în corner. 

Min. 1: Partida a început!

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Gustavo Marins, C. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan, Munteanu, I. Cojocaru. Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Dănuleasă, Nedelcu, Boli, N. Popescu, Casap, Stoian, Andronache, Rivaldinho. Antrenor: Gheorghe Hagi. 

CFR Cluj: Sava – Manea, Kresic, Boben, Camora – Muhar, K.Keita, Avounou – Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, A. Radu, Aussi, R. Filip, Tachtsidis, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael. Antrenor: Francisc Dican.

Gică Hagi nu renunță la visul de a prinde un loc european la finalul unui sezon complicat. Farul – CFR Cluj le găsește pe cele două echipe separate doar de două puncte!

Farul – CFR Cluj, live video online, în etapa 5 din play-off în SuperLiga

Ardelenii de la CFR Cluj vor fi preluați din vară de Dan Petrescu, informație dezvăluită de Neluțu Varga la FANATIK SUPERLIGA. “Bursucul“ speră să aibă posibilitatea de a antrena în cupele europene în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, CFR se află pe o poziție care duce în Conference League, respectiv locul secund. Universitatea Craiova, Farul, Rapid și chiar Sepsi Sf. Gheorghe stau la pândă, însă. Oamenii lui Gică Hagi speră să treacă pe locul secund chiar de vineri seară, în urma unei victorii contra ardelenilor.

Farul a câștigat șapte puncte în play-off, fiind învinsă doar de liderul FCSB. De partea cealaltă, CFR are doar patru puncte, fiind învinsă de Universitatea Craiova și FCSB.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Farul – CFR Cluj

Meciul din Gruia va fi televizat pe toate cele trei canale principale ale difuzorilor SuperLigii. Duelul se vede pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Partida poate fi urmăarită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO. Aici puteți găsi toate amănuntele înaintea partidei, dar și declarațiile de la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Program și clasament play-off SuperLiga

Meciurile din etapa 5 a play-off-ului din SuperLiga se dispută pe parcursul a trei zile. Iată când se joacă toate partidele:

Vineri, 19 aprilie

  • ora 20:30 Farul – CFR Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Sâmbătă, 20 aprilie

  • ora 20:30 FCSB – Rapid (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Duminică, 21 aprilie

  • ora 19:00 Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
ADVERTISEMENT

Clasament play-off SuperLiga

clasament play-off Etapa 5

Cote pariuri la Farul – CFR Cluj

Constănțenii au cota 3,40 să câștige contra viitoarei echipe a lui Dan Petrescu. Cota pe remiză este 3,30, iar 2 solist are cota 2,22. Așadar, meciul precedentelor două campioane ale României este unul care o are favorită clară pe CFR.

În ceea ce privește golurile, “peste 2,5 goluri“ are cota 2,05, în timp ce “sub 2,5 goluri“ este un pronostic cotat cu 1,82. Meciurile celor două formații au produs destule goluri în acest play-off, deci pariorii ar putea fi tentați de cota 2,05.

Farul – CFR, live stream, 20:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

În sezonul regulat, CFR Cluj a câștigat cu 3-1 meciul disputat în Gruia. Partida de la Ovidiu s-a încheiat cu scorul de 1-1, în martie. Antrenorul ardelenilor era Adrian Mutu.

Ultima victorie a vișiniilor pe terenul Farului datează din 23 ianuarie 2023. A fost 3-0 pentru CFR, după goluri marcate de Krasniqi, Manea și Petrila.

ADVERTISEMENT