Sport

Elias Charalambous, gest neașteptat înainte de FCSB – Farul. Cum l-a impresionat pe Gigi Becali. Foto

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, și-a petrecut Vinerea Mare înainte de derby-ul FCSB - Farul la biserică. Gigi Becali a fost impresionat.
15.04.2023 | 18:05
Elias Charalambous gest neasteptat inainte de FCSB  Farul Cum la impresionat pe Gigi Becali Foto
Elias Charalambous a semnat cu FCSB până la finalul sezonului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous se află înaintea unui meci decisiv împotriva liderului Farul, iar galeria FCSB-ului a mers în cantonament unde s-a întâlnit cu antrenorul și jucătorii.

Elias Charalambous, la biserică în Vinerea Mare

Cipriotul Elias Charalambous a postat o imagine pe pagina sa de Instagram de la biserică, unde a asistat la slujba din Vinerea Mare, cu siguranță și pentru a intra în grațiile lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Elias Charalambous a mers la biserică în Vinerea Mare
Elias Charalambous a mers la biserică în Vinerea Mare. Sursă foto: Instagram @Elias Charalambous

Patronul FCSB a fost de asemenea surprins în lacrimi la sluja din Vinerea Mare de la Catedrala Patriarhală, unde a mers însoțit de Alexandru Tudor și ginerele Mihai Mincu.

Becali a recunoscut faptul că antrenorul este credincios și are un nume religios, a contat mult în aducerea sa la FCSB, iar omul de afaceri l-a poreclit „Ilie Haralamb”: „Eu așa îi spun, Ilie Haralamb. De aceea l-am și luat, pentru că el poartă numele unui bunic de al meu, Ilie, care era fratele bunicii și al tatălui lui Giovanni, care era Haralambie”.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous și motivele pentru care a fost ales de Gigi Becali: „L-am întrebat ce religie are și dacă are duhovnic”

Gigi Becali a interpretat în cheie religioasă propunerea lui Elias Charalambous la FCSB: „Poartă numele a doi membri din familia mea, Ilie și Haralamb. Nume de proroc și de sfânt. Ilie, prorocul și sfântul Haralamb. Bine, au mai fost și alte lucruri pentru care l-am luat.

El este un om deștept și de bun simț. ’Am venit să antrenez, nu să mă întrebați de schimbări’. Așa o să vă zică de acum înainte. Hai să vă spun și ce a mai contat în alegerea lui. M-a interesat și l-a întrebat ce religie are? Ortodox. Și l-am mai întrebat dacă are duhovnic. Asta îl întreb eu prima dată pe unul care vrea să lucreze cu mine.

ADVERTISEMENT

Pentru că dacă ai duhovnic, te va îndruma. Ai păstor. Omul fără duhovnic e ca oaia beată pe câmpuri, nu are cine să o pască. Ei sunt ca oile bete, pe câmp, cei care nu au duhovnici. Asta contează la mine, la alții contează altceva. Să te spovedești să te împărtășești. Asta contează ca să lucrezi cu mine.

Gigi Becali: „El avea duhovnic pe Muntele Athos. Asta a contat cel mai mult”

Elias Charalambous l-a impresionat definitiv pe Gigi Becali cu un singur lucru: „El avea duhovnic pe Muntele Athos. Asta a contat cel mai mult. Nu există CV la mine. La mine există să fii cu Dumnezeu. Nu mă interesează tik-tok, Internet, Facebook. Așa sunt eu mai înapoiat. Nu-mi plac CV-urile și internetul.

ADVERTISEMENT

Știe cineva mai mult decât Hristos? Dacă nu ești cu el, îl îndeamnă dracii să facă ceva și să dă peste cap și face prostii. Așa, Dumnezeu te îndrumă”, a spus Gigi Becali într-o conferință de presă.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „1x și sub 4,5 goluri” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT
Tags: