Sport

Gigi Becali, în lacrimi, în Vinerea Mare! Patronul FCSB a mers cu Alexandru Tudor şi ginerele său la slujba de la Patriarhie. Foto

Gigi Becali a vărsat lacrimi în Vinerea Mare. Patronul de la FCSB a mers alături de Alexandru Tudor și ginerele său la slujba de la Patriarhie.
14.04.2023 | 22:05
Gigi Becali in lacrimi in Vinerea Mare Patronul FCSB a mers cu Alexandru Tudor si ginerele sau la slujba de la Patriarhie Foto
Gigi Becali, surprins în lacrimi în Vinerea Mare.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mers alături de Alexandru Tudor, fost arbitru și un apropiat al patronului de la FCSB, și ginerele, Mihai Mincu, la Catedrala Patriarhală din București. Finanțatorul roș-albaștrilor a fost surprins cu lacrimi în ochi la Denia Prohodului din Vinerea Mare.

Gigi Becali, surprins cu lacrimi în ochi în Vinerea Mare la Patriarhie

Cunoscut ca fiind extrem de credincios, Gigi Becali a mers la Patriarhie alături de Alexandru Tudor și Mihai Mincu, soțul Teodorei, fiica sa cea mare. Atât patronul de la FCSB, cât și fostul arbitru au fost surprinși în genunchi la Denia Prohodului pe toată durata slujbei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Gigi Becali a fost surprins cu lacrimi în ochi. Alexandru Tudor a cântat alături de soborul de preoți prezenți la Catedrala Patriarhală cu ocazia Deniei Prohodului. La un moment dat, Gigi Becali a îngenuncheat chiar în fața omului de care este foarte apropiat.

Gigi

Alexandru Tudor face parte din corul Bisericii, astfel, a cântat alături de ceilalți preoți aflați la Catedrala Patriarhală în Vinerea Mare. În altă ordine de idei, Gigi Becali a ales să rămână în București în acest an de Paște spre deosebire de anii trecuți când mergea în pelerinaj fie pe Muntele Athos, fie la alte mănăstiri. Totul, pentru a rămâne aproape de mama sa.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, vizită la Muntele Athos alături de Alexandru Tudor anul trecut

La finalul anului trecut, înainte de a numi un nou antrenor la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a plecat la Muntele Athos alături de apropiați printre care și Alexandru Tudor. Fostul arbitru s-a retras din activitate la vârsta de 47 de ani pe 14 decembrie 2018.

Odată cu dispariția din sfera publică, Alexandru Tudor și-a schimbat look-ul. Fostul arbitru și-a lăsat părul și barba să crească, detalii specifice mediului în care se află. Ultimul meci pe care l-a arbitrat Alexandru Tudor a fost cel dintre Concordia Chiajna și Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Alexandru Tudor

În a doua zi de Paște, FCSB joacă împotriva celor de la Farul meciul decisiv pentru șansele la titlu, după cum spune chiar patronul Gigi Becali. Omul de afaceri este convins că fără trei puncte obținute din duelul cu Gică Hagi, echipa sa va ieși din lupta la titlu.

Gigi Becali, presiune înainte de următorul meci al FCSB: “Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu”

După remiza obținută de FCSB împotriva celor de la CFR Cluj, Gigi Becali a precizat că victoria este singura variantă pentru echipa roș-albastră. „Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu! Dacă faci un egal, să zicem că mai ai un meci. Ați văzut la City cu nu știu cine, 3-1, 4-0. Ai valoare câștigi meciurile astea. Când este meci decisiv trebuie să le dai 2-3 în plus, să anulezi orice fel de risc.

ADVERTISEMENT

Dacă nu, ce să mai căutăm. Mă las de fotbal și îmi iau și bani. Ești exclus dacă nu bați acum. Dacă nu dădeam gol, eram gata, la revedere! Valoarea e esențială și decisivă! O să vedeți că ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! O să vadă domnul Balint că la toamnă o să fim în grupele Champions League”, a spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele echipe nu înscriu” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT