Life
notix pixel id

Eliminare neașteptată la Survivor România 2022! A părăsit în lacrimi echipa Faimoșilor!

După doar o săptămână petrecută în Republica Dominicană, pentru un Faimos experiența ”Survivor România 2022” a ajuns la final. Ea este concurenta eliminată din emisiune.
18.01.2022 | 23:27
Eliminare neasteptata la Survivor Romania 2022 A parasit in lacrimi echipa Faimosilor
El este Faimosul care părăsește Survivor România 2022. Sursă foto: Captură video Pro TV
ADVERTISEMENT

După o primă săptămână petrecută în Republica Dominicană, echipa roșie a rămas fără un concurent. Faimoșii au pierdut în fața echipei adverse jocul pentru imunitate și astfel trei concurenți au intrat la votul publicului.

Inițial, cei 12 concurenți s-au votat între ei, iar cei mai votați au fost Roxana Ciuhulescu, Xonia și Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Xonia a fost eliminată de la ”Survivor România 2022”

Ei au fost timp de o zi supuși votului telespectatorilor, iar acum, 18 ianuarie 2022, Daniel Pavel a anunțat cine este cea pentru care competiția ”Survivor România 2022” a ajuns la final.

Fiind clasată pe ultimul loc, cu cele mai puține voturi, Xonia este cea care părăsește, cu lacrimi în ochi, Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Plângând, cântăreața și-a luat rămas bun de la colegii de echipă, care au fost șocați de verdictul dat de telespectatorii emisiunii, aplaudând ieșirea blondinei din competiție.

Xonia este cu lacrimi în ochi
Xonia a fost eliminată de la Survivor România 2022. Sursă foto: Captură video Pro TV

Artista își dorea să lupte alături de colegii ei

Înainte ca moderatorul show-ului să anunțe verdictul final, Xonia a menționat în fața colegilor că emoțiile sale au atins cote maxime în așteptarea deciziei publicului, sperând până în ultima clipă că va putea face parte în continuare din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

”Am emoții mari, inima mea bate foarte tare. Elena a făcut ce a simțit (n.r. a votat-o spre eliminare), eu îi respect decizia. Sper să rămân în acest concurs și să câștig puncte pentru echipa noastră.

Survivor suntem noi, am reușit să supraviețuim, traseele sunt grele, la fel și condițiile din junglă. Știam că o să fie greu, dar îmi place foarte mult, e cea mai grea luptă pe care am dus-o și vreau să o duc până la capăt”, a spus Xonia la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu au fost salvați

Cuvinte de laudă la adresa a tot ceea ce trăiesc în jungla din Republica Dominicană au avut și Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu, ei fiind salvați de la eliminare, în ciuda disputelor pe care le-au avut. 

ADVERTISEMENT

Este un format extraordinar, am întâlnit o echipă frumoasă. Faimoșii să meargă mai departe și baftă”, a spus fosta prezentatoare TV.

”Vreau să vorbesc doar de rezultatul final, de faptul că oamenii au văzut ce fel de om sunt și să nu mai plece urechea la ceea ce aud. Eu cred că le-am demonstrat tuturor de ce sunt în stare, de ce pot și cine sunt”, a completat fostul luptător.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE