Life
notix pixel id

Xonia a plecat la Survivor România 2022 cu o boală serioasă: “Trebuie să fie foarte atentă”

Xonia a plecat la Survivor România 2022 cu o boală serioasă, pentru care urmează un tratament medical. Artista trebuie să fie atentă pe parcursul competiției.
18.01.2022 | 09:35
Xonia a plecat la Survivor Romania 2022 cu o boala serioasa Trebuie sa fie foarte atenta
Xonia de la Survivor România 2022 se confruntă cu o boală serioasă. Sura foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Xonia (32 de ani), concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022, suferă de o boală autoimună. Cu toate acestea, vedeta a plecat încrezătoare în Republica Dominicană și speră să câștige marele premiu.

Îndrăgita cântăreață are probleme serioase de sănătate, despre care preferă să nu vorbească prea mult. Artista urmează un tratament special pentru boala pe care o are.

ADVERTISEMENT

Mai mult, există riscul ca solista să ajungă la operație din cauza afecțiunii de care suferă. Xonia i-a făcut o vizită medicului chiar înainte de plecarea în Dominicană.

Xonia a plecat la Survivor România 2022 cu o boală serioasă

Xonia a plecat la Survivor România 2022 cu o boală autoimună de care nu va scăpa, dar pentru care urmează un tratament.

ADVERTISEMENT

Loredana Sachelaru, pe numele ei real, a apărut, în urmă cu câțiva ani, cu fața umflată din cauza bolii. Vedeta a recunoscut că suferă de o boală serioasă, dar nu a oferit prea multe detalii despre acest subiect.

Cu ajutorul tratamentului medical, Xonia se simte bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

ADVERTISEMENT

“În continuare am probleme de sănătate, dar țin lucrul acesta departe de ochii lumii, pentru că nu doresc să împărtășesc lucrurile negative cu publicul și cu fanii mei. În plus, nu am nevoie de milă nimănui.

Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament.

ADVERTISEMENT

Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință.”, a dezvăluit Xonia pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Xonia se teme de faptul că ar putea ajunge pe masa de operație și face tot posibilul să respecte indicațiile medicului.

“Mi-e foarte frică de operație. Este grav, de aceea încerc să respect indicațiile medicului.”, a mai spus cântăreața.

Xonia “s-a dus pe responsabilitatea ei” la Survivor România

Surse din apropierea artistei au declarat că aceasta ar putea avea probleme serioase dacă nu urmează tratamentul în Republica Dominicană.

Vedeta s-a dus acolo conștientă că ar putea exista riscuri dacă este mușcată de o insectă sau de un șarpe. Artista trebuie să fie foarte atentă pe parcursul competiției. 

În plus, concurentele din sezoanele trecute au întâmpinat dereglări hormonale după mai multe luni petrecute în junglă. Apropiații Xonia speră ca anul acesta să nu existe astfel de probleme pentru femeile din competiție.

“Xonia va avea probleme în junglă dacă nu își ia medicamentele. E de ajuns o înțepătura, o mușcătură de șarpe sau de orice altceva și să i se declanșeze iar boala.

Vor fi medici la reality-show, însă trebuie să fie foarte atentă ce va face acolo și cum se va descurca. S-a dus pe responsabilitatea ei.

Au fost cazuri in care concurentele au avut dereglări hormonale și s-a văzut asta pe micile ecrane, s-au îngrășat și s-au umplut de coșuri sau bube. Să sperăm că fetele din acest sezon nu vor avea parte de acest lucru”, au declarat surse apropiate de Xonia pentru click.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE