Life

Eliminare la Survivor România, 15 februarie 2023. Codruța de la Războnici pleacă acasă. Update

Va fi o nouă eliminare în această seară la Survivor România 2023. Cine pleacă acasă în ediția de pe 15 februarie. Sunt tensiuni mari în ambele triburi!
15.02.2023 | 23:28
Eliminare la Survivor Romania 15 februarie 2023 Codruta de la Razbonici pleaca acasa Update
Eliminare la Survivor România, 15 februarie 2023. foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT
15-02-2023
21:28

Cine a părăsit competiția Survivor

Concurentul care a primit cele mai puține voturi de la public este Codruța Began de la Războinici!

„Vreau să cred că plec cu fruntea sus, că am trăit cea mai tare experiență a vieții mele. Sunt recunoscătoare că am ajuns până aici, că am luptat cu toate forțele.

M-am simțit și mă simt foarte onorată că v-am cunoscut, mă simțeam onorată că mi-ați rostit numele. Sunt onorată că am luptat alături de Faimoși, am o admirație aparte pentru cei care au reușit să facă ceva cu viața lor”, a spus codruța înainte de plecare.

Codruța a spus că pleacă împăcată din competiție și că a făcut pace cu toți colegii ei, chiar dacă au existat unele discuții între aceștia.

„Cel mai tare mă bucură sentimentul că am făcut parte din cea mai frumoasă și cea mai tare echipă de Războinici. Asta mă încântă și mă bucură cel mai tare, că mă simt Războnică alături de el.

Am încercat să mă ridic la înălțimea lor. Regret că am fost subiectul unor certuri. Plec împăcată, chiar dacă am avut parte de discuții, am făcut pace cu toți”, a spus aceasta.

15-02-2023
20:34

Cine a câștigat jocul de comunicare de la Survivor

Războnicii au câștigat proba de astăzi, cu 10 la 5 în fața Faimoșilor! Remus și Andrei Krișan au fost ultimii care s-au luptat, iar Războnicul a reușit să obțin punctul salvator pentru echipa sa, după o luptă extrem de strânsă.

Așadar, Războinicii câștigă recompensa de a vorbi cu cei dragi.

Vestea a fost una extrem de dramatică pentru Faimoși, care au încercat să se consoleze unul pe altul după ce au aflat că nu vor citi scrisorile de la cei dragi.

15-02-2023
19:53

Cât este scorul la Survivor România 2023

Este din nou egalitate, iar Războnicii și Faimoșii au obținut fiecare câte patru puncte!

Andrei Krișan a reușit să obțină punctul în fața lui Ionuț Iftimoaie, iar cele două echipe sunt la egalitate pentru a patra oară în această seară!

15-02-2023
19:08

Cine a obținut primul punct la Survivor

Alexandra Porkolab a reușit să se impună în fața adversarei sale din echipa Faimoșilor, astfel că primul punct le revine celor din echipa Războnicilor, care ajung mai aproape de obiectivul de a citi o scrisoare de la cineva drag.

15-02-2023
18:56

Ce recompensă e la jocul de comunicare

La jocul de comunicare, recompensa din această seară este o scrisoare de la persoana iubită din viața concurenților.

„Scrisoare electronică de la persoană iubită”, a spus prezentatorul Dan Pavel, în aplauzele concurenților extrem de entuziasmați.

„Nu am cuvintele la mine să spun. Nu am stat niciodată atâta departe de soția mea și vreau s-o citesc”, a spus Doc, aproape în lacrimi.

15-02-2023
18:35

Scandal după consilul de la Survivor

A fost un scandal imens la Survivor, în echipa Faimoșilor. Aceștia și-au aruncat vorbe grele, mai ales Carmen Grebenișan și Doc.

Cea care a reușit să câștige colanul de imunitate l-a acuzat pe Doc că nu își respectă cuvântul, după ce a votat-o pe Ada la consiliul de nominalizări.

„Ține-te de vorba pe care o zici! Îți schimbi părerea de pe-o zi pe alta!”, l-a acuzat Carmen.

„Deci pur și simplu nu mi-am dorit să îl nominalizez pe Ionuț. Ada este foarte sensibilă și se simte înjunghiată pe la spate. Nu am fost singurul care te-a votat”, s-a apărat Doc.

„Mie mi se pare incredibil cât de puțină asumare este. Trebuie să ne dăm cuțite pe la spate, ăsta e Survivor în ochii lor!”, a spus și Ada, făcând referire la băieții din echipa sa.

Urmează o ediție încărcată de emoție în ziua de 15 februarie 2023. Este un concurent care pleacă acasă în ediția din această seară de la Survivor România 2023.

Eliminare la Survivor România, 15 februarie 2023

În ediția de miercuri seară va fi o tensiune de nedescris printre concurenți, deoarece vorbim despre faptul că cineva va pleca acasă. Sunt în pericol de eliminare în total șase concurenți de la cele două echipe.

ADVERTISEMENT

Într-un final, cinci dintre ei se vor salva, în timp ce unul dintre concurenții de la Survivor România 2023 va pleca acasă. Cel care va primi cele mai puține voturi de acasă va fi cel care va părăsi competiția.

În joc și în pericol de eliminare sunt câte trei concurenți de la fiecare echipă: Kamara, Ada și Bianca din echipa Faimoșilor, alături de Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag și Codruța Began din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Au fost spuse vorbe dure la consiliul de nominalizare

Urmează să vedem cine va pleca acasă, dar cu siguranță emoțiile vor fi întinse la maximum, iar concurenții nu se vor mai feri să spună ce îi deranjează la colegii de echipă.

După ce Ada a considerat că Doc a nominalizat-o „din răutate” și că a făcut o alianță cu cineva pentru ca el să plece acasă, va izbucni un scandal în tabăra Faimoșilor, iar Doc se va apăra.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt omul care să facă alianțe de dragul lor”, va spune acesta, în timp ce Carmen Grebenișan, care a purtat colanul de imunitate, a arătat că este dezamăgită de felul în carre s-a votat.

 „Nu tind spre alianțe. Am venit să spun ce am de zis și asta e posibil să deranjeze”, va spune aceasta în cadrul ediției de miercuri seară de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

La consiliul de nominalizare de marți seară, au fost clipe grele pentru Faimoși, unii dintre ei fiind extrem de nemulțumiți sau chiar surprinși că au ajuns în pericol de eliminare.

Ada a fost nominalizată ca urmare a voturilor întregului său trib, în timp ce Kamara și Bianca au fost numiți de purtătorii de colan de imunitate.

ADVERTISEMENT