Life

Imunitate Survivor România 2023. Surprize mari la propunerile pentru eliminare din 14 februarie. Trei Faimoși, în pericol – Update

Imunitate Survivor România 2023. Se dă o nouă luptă pentru imunitate la Survivor România în ediția de marți, 14 februarie, iar surprizele se țin în lanț.
14.02.2023 | 23:37
Imunitate Survivor Romania 2023 Surprize mari la propunerile pentru eliminare din 14 februarie Trei Faimosi in pericol  Update
Imunitate Survivor România 2023. Cine pierde jocul, marți, 14 februarie. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
14-02-2023
21:11

Cine sunt nominalizații la Survivor 2023

Ada a primit trei voturi de nominalizare de la colegii ei din echipa Faimoșilor, fiind alegerea colectivă a echipei pentru eliminare.

Carmen Grebenișan, care a purtat colanul de imunitate, a fost nevoită să nominalizeze pe cineva și l-a ales pe Kamara, dar a spus că nu își dorește ca acesta să iasă din competiție și speră să fie votat de cei de acasă.

„Este mereu activ, nu am ce să-i reproșez. Sper să nu iasă, sunt nevoită să nominalizez”, a spus acesta.

Remus, purtătorul de colan la masculin, a ales și el un nominalizat. Este vorba despre Bianca!

Așadar, în pericol de eliminare sunt Kamara, Ada și Bianca din echipa Faimoșilor.

„Mă așteptam, nu am de ce să mă supăr, ăsta e jocul, ce poți să alegi? Toată lumea a ajuns la un nivel foarte bun. Sunt un om optimist, eu mă bucur, suntem împreună, ne dorim toți să stăm împreună. Nu pot să spun, mamă, Doc mi-a dat din răutate, din tovărășie cu Ioan, am înțeles. Avem și un război al sexelor”, a spus Ada.

„Nu mă pot supăra pe nimeni, e regula jocului. Orice ar fi, știu că am făcut tot ce a ținut de mine. Mă voi lupta trup și suflet pentru Leon”, a spus și Kamara, nominalizat și el.

Iată ce a spus și Bianca, aflată în pericol de eliminare.

„Nominalizarea lui Remus era de așteptat, cred că e personală, mai mult decât pe joc. Nu vreau să ascult nimic, nu vreau să am jocuri sau să ascund lucruri. Simt că jocul se murdărește din ce în ce mai tare, dar asta este.

Îmi doresc mult să rămân, dar nu vreau să facă nimeni ceva ce nu simte”, a spus Bianca, după nominalizare.

14-02-2023
20:31

Cine a câștigat proba pentru imunitate de la Survivor

Imunitatea a doua a săptămânii a fost obținută de Războnici, cu 10-5 în fața Faimoșilor. Ultima lupta a fost strânsă între Kamara și Dan Ursa, deoarece fiecare dintre concurenți a introdus câte o minge. Dar până la urmă, Războnicul a reușit să obțină imunitatea pentru echipa sa.

Înainte, a fost 9 la 5 în favoarea Războnicilor, iar punctul obținut de Ada a fost în zadar, pentru că echipa ei tot a pierdut.

14-02-2023
19:41

Scorul este de 4-2 pentru Războinici

Echipa Războinicilor conduce jocul din această seară, scorul fiind de 4-2 pentru aceștia. 

Doc și Dan Ursa s-au duelat pe traseu, iar acesta dintâi a reușit să aducă un punct pentru echipa sa, aflată totuși în spatele Războinicilor.

14-02-2023
19:13

Cine a câștigat primul punct la Survivor

A început lupta de la Survivor, iar primul duel a fost între Ada și Alexandra Ciomag! Cea care a adus primul punct echipei sale este Ada, iar Faimoșii sunt în frunte!

14-02-2023
19:03

Ce primește echipa câștigătoare de la Survivor

Câștigătorii probei de astăzi de la Survivor România 2023 vor primi câte doi hotdogi plus cartofi prăjiți, câte o porție pentru fiecare membru în parte!

14-02-2023
18:51

Este scandal în echipa Războnicilor, după nominalizări

A început un adevărat scandal între Războnici după Consiliul de nominalizări din ediția trecută, iar Dan Ursa a atacat-o pe Codruța Began, spunând că l-a mințit și folosit. 

Mai mult, acesta a acuzat-o că dă dovadă de răutate și i-a spus că este lipsită de discernământ și nu își dă seama cât rău le poate face celor din jur. „E foarte grav”, a spus concurentul.

„Ți-ai bătut joc de mine cum nu și-a bătut nimeni în 40 de ani”, a spus Dan Ursa. Mai multe detalii AICI.

În cea mai recentă ediție de la Survivor România am avut ocazia să vedem noi concurenți și de asemenea să aflăm și care sunt propunerile pentru eliminare. Unele nume au fost de-a dreptul surprinzătoare, având în vedere performanța de pe trasee, altele nu.

Noi surprize la Survivor România 2023

Înainte de a începe traseele din ediția de luni, 13 februarie de la Survivor România, Daniel Pavel a anunțat venirea în competiție a patru noi concurenți, doi în echipa Faimoșilor și alți doi în echipa Războinicilor. Mihai Zmărăndescu, care este luptător MMA s-a alăturat Faimoșilor, alături de Crina Abrudan, fostă prezentatoare tv.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte și în echipa Războinicilor avem două nume noi. Este vorba despre Eduard Gogulescu, care este de meserie DJ și Alina Radi, artistă. Fiecare dintre ei și-a propus să dea o mână de ajutor echipei, iar experiența Survivor România va cu siguranță una unică pentru ei.

Pentru Eduard Gogulescu, primul traseu a fost ghinionist, având în vedere că Războinicul s-a accidentat destul de rău și are nevoie de repaos. De asemenea, victoria le-a aparținut într-un final Faimoșilor. Ei au fost cei care au câștigat Jocul de imunitate.

ADVERTISEMENT

În echipa Războinicilor spiritele s-au încins. Lucianna și Andrei Krișan au obținut colanele de imunitate, iar propuși spre eliminare au fost Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag. De asemenea, Codruța Began este la rândul ei în pericol de eliminare din nou.

Iar telespectatorii au fost cu sufletul la gură în ediția de luni, 13 februarie, drept dovadă, Survivor România a fost lider detașat de audiență în rândul publicului național cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, în intervalul orar 20:28 – 23:38.

ADVERTISEMENT

Faimoșii pierd al doilea joc de imunitate. 3 faimoși sunt nominalizați către eliminare

Ce se întâmplă mai departe la Survivor România? Va fi răsturnare de situație. Războinicii ajung să câștige jocul pentru cea de a doua imunitate a săptămânii, iar scorul va fi unul detașat. Mai exact, este vorba despre un scor de 10-5 pentru echipa Războinicilor.

De asemenea, surprizele nu se termină aici. Pentru că Faimoșii vor pierde, la fete, imunitatea individuală va fi câștigată de Carmen Grebenișan, iar în cazul băieților, Remus Boroiu obține colanul de imunitate. Tensiunile ating cote maxime la Consiliul din această seară, când Ada ajunge să fie nominalizată spre eliminare de către echipă.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Carmen Grebenișan îl nominalizează pe Kamara spre eliminare, după criterii sportive, iar la rândul său, Remus Boroiu alege să o nominalizeze spre eliminare pe Bianca Patrichi. Rămâne de văzut cine va pleca acasă în final și pe cine își dorește publicul să mai vadă în continuare în competiție.

ADVERTISEMENT