Sport

Elogii pentru Rareș Ilie, care e anunțat titular în Nice – Maccabi Tel Aviv, returul play-off-ului Conference League: „E cu adevărat excelent”

„Micul fenomen” devine mare! Rareș Ilie (19 ani) e anunțat titular în partida Nice - Maccabi Tel Aviv din play-off-ul Conference League, iar francezii așteaptă ca fostul rapidist să facă diferența.
25.08.2022 | 15:45
Elogii pentru Rares Ilie care e anuntat titular in Nice  Maccabi Tel Aviv returul playoffului Conference League E cu adevarat excelent
Rareș Ilie și Flavius Daniliuc, jucători la Nice, înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv din play-off-ul Conference League. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

Nice e condamnată să câștige pe teren propriu cu Maccabi Tel Aviv dacă vrea să se califice în grupele UEFA Europa Conference League. În tur, israelienii s-au impus cu 1-0. Rareș Ilie este anunțat titular în echipa lui Lucien Favre, iar francezii au așteptări uriașe de la fotbalistul român.

Rareș Ilie, anunțat titular în Nice – Maccabi Tel Aviv, manșa secundă din play-off-ul Conference League

Nice a pierdut la limită partida din Israel. Maccabi s-a impus cu 1-0 grație golului marcat de Perica în actul secund. Rareș Ilie a fost titular la Tel Aviv, acolo unde a avut o ratare monumentală, cu poarta goală, la 0-0, în minutul 21.

ADVERTISEMENT

„Ce ocazie, încă o dată! Delort este găsit excelent în profunzime și își încearcă norocul dintr-un unghi închis. Mingea lovește bara, apoi sare la Rareș Ilie, care are toată poarta în față dar este luat prin surprindere de fază și dă pe lângă poartă.

Ce n’est pas possible… (În traducere: nu este posibil)”, au relatat francezii ratarea „Micului fenomen”.

ADVERTISEMENT

În ciuda nereușitei de săptămâna trecută, Rareș Ilie este anunțat titular și la returul de pe Allianz Riviera. Jurnaliștii de la Nice Matin l-au pus într-un prim „11” probabil pe care îl va folosi Lucien Favre.

„În partea stângă a sistemului 4-2-3-1, Ilie a arătat calitate între linii, prezență și personalitate”, l-a caracterizat presa din Hexagon pe fostul rapidist.

ADVERTISEMENT

Nice Matin a anunțat echipele posibile, și este de așteptat ca Ilie să apară în partea dreaptă a atacului lui Lucien Favre.

Cum ar putea arăta Nice și Maccabi Tel Aviv în returul din play-off-ul Conference League

  • Nice: Schmeichel – Atal, Todibo, Dante, Bard – Thuram, Lemina – Ilie, Ramsey, Gouiri – Delort
  • Maccabi Tel Aviv: Peretz – Saborit, Yeini, Geraldes, Kanichowsky – van Overeem, Glazer – Kuwas, Biton – Zahavi, Jovanovic
ADVERTISEMENT

„Micul fenomen”, lăudat de fanii lui Nice

Nu doar presa l-a lăudat pe Rareș Ilie după prestația din tur. Și fanii lui Nice au fost impresionați de prestația fostului rapidist. „Rareș Ilie e cu adevărat excelent”„Ooo, combinațiile dintre Ilie și Delort…” sau „De unde a apărut acest Ilie?”, au fost doar câteva dintre remarcile făcute de francezi pe social media.

Rareș Ilie, pentru care francezii au plătit 5 milioane de euro ca să îl transfere de la Rapid, a bifat 63 de minute în primele sale trei meciuri la Nice, fără să aibă încă vreo realizare majoră, gol sau pasă de gol.

ADVERTISEMENT