Life

Emi și Cuza i-au lăsat mască pe jurații de la Te cuosc de undeva. Ozana Barabancea: „Îmi stau lacrimile în gât”

Emi și Cuza i-au impresionat atât pe colegii de la Te cunosc de undeva, cât și pe jurați. Ozana Barabancea și-a stăpânit cu greu lacrimile.
10.12.2022 | 22:16
Emi si Cuza iau lasat masca pe juratii de la Te cuosc de undeva Ozana Barabancea Imi stau lacrimile in gat
Ozana Barabancea, impresionată de Emi și Cuza, la Te cunosc de undeva. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emi și Cuza s-au transformat în Andrea Bocelli și Helene Segara și au interpretat in mod remarcabil piesa Vivo per lei. Toți din platoul Te cunosc de undeva au fost impresionați de prestația lor.

Emi și Cuza, moment impresionant la Te cunosc de undeva. Aproape au făcut-o pe Ozana Barabancea să plângă

În ediția cu numărul 14 a emisiunii Te cunosc undeva, Emi și Cuza s-au transformat în Andrea Bocelli și Helene Segara. Nu degeaba se crede că vor fi câștigătorii sezonului, căci au interpretat atât de bine piesa Vivo per lei, încât i-au impresionat pe toți cei din platou.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a recunoscut că a fost copleșită de emoții și că și-a stăpânit cu greu lacrimile, felicitându-i pe băieții de la Noaptea târziu.

„Îmi stau lacrimile în gât pentru că, pe cât este de greu, pe atât este de frumos să poți să te transformi într-un nemuzician și să cânți în emisie de bel-canto și să cânți în falset și în primul rând vreau să îi felicit pe profesorii care v-au adaptat piesa astfel încât vouă să vă iasă.

ADVERTISEMENT

Vă admir curajul, vă admir munca și perseverența. (…) Pe mine m-ați emoționat și am avut lacrimile în ochi și în gât. Sunt copleșită, vă mulțumesc!” , a spus Ozana Barabancea, citată de SpyNews.ro

Momentul a fost cu atât mai spectaculos cu cât în dimineața filmărilor, Emi nu avea voce și a avut nevoie de îngrijiri medicale, după cum au dezvăluite Pepe și Alina Pușcaș, moderatorii emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cristi Iacob și Aurelian Temișan i-au felicitat pe Emi și Cuza

Cristi Iacob le-a spus celor doi artiști că tehnica lor este una desăvârșită și că momentul în sine a fost unul splendid. Pe de altă parte, Aurelian Temișan le-a mulțumit pentru energia și starea pe care i-au transmis-o.

„Sunt multe de spus și puține în același timp. Sunt melodii care se cântă și sunt melodii care se interpretează. Sigur, nu vorbim de o execuție perfectă a ceea ce ați avut de cântat, dar pentru calitatea voastră de non cântăreți, (…) ați fost de senzație în această seară.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc pentru acest moment foarte încărcat de sensibilitate și de foarte multă atenție în execuție!”, a afirmat Aurelian Temișan.

ADVERTISEMENT