Life

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, eveniment special în seara de Revelion. Unde îi poți vedea

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, alături de colegul lor de trupă, Cucu, vor fi la Târgul de Crăciun din Râmnicu Vâlcea în seara de Revelion, în cadrul unui eveniment special.
24.12.2021 | 18:25
Cuza si Emi de la Noaptea Tarziu eveniment special in seara de Revelion Unde ii poti vedea
ADVERTISEMENT

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, alături de Cucu, colegul lor de trupă, se vor afla la Râmnicu Vâlcea în seara de Revelion, în cadrul unui eveniment special de sărbători.

Târgul de Crăciun este organizat anual în Râmnicu Vâlcea. Acolo este găzduit un târg destinat sfârșitului și începutului de an, inspirat din târgul de sărbători din Sibiu.

ADVERTISEMENT

În 2020, Târgul de Crăciun a fost organizat ca de obicei. Multe administrații locale au renunțat la această tradiție din cauza pandemiei.

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, eveniment special în seara de Revelion

În centrul orașului Râmnicu Vâlcea, în scuarul Mircea cel Bătrân, sunt organizate o serie de manifestări în cadrul unui târg de Crăciun numit „Decembrie magic”.

ADVERTISEMENT

Pe 31 decembrie va fi organizat ultimul eveniment din cadrul Târgului de Crăciun „Decembrie Magic”, intitulat „Revelion 2022”. Acesta va începe de la ora 22:00 și se deschide cu o sesiune muzicală de warm-up.

Urmează un recital al Ansamblului „Voice Angels”, care va fi coordonat de profesoara Camelia Clavac.

ADVERTISEMENT

Ultimele minute din 2021 vor fi petrecute alături de trupa Noaptea Târziu, compusă din Cuza și Emi, foști concurenți la Asia Express, dar și de Cucu, care a participat la Survivor România 2021.

La miezul nopții va avea loc un foc de artificii. Evenimentul se încheie cu un after-party în stil retro performat la planate de DJ Cristi.

ADVERTISEMENT

Ce evenimente au mai avut loc la Râmnicu Vâlcea

Săptămâna aceasta au avut loc spectacole oferite de grupul Angel Voices, dar și de corul Euphoria al Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, cu recitaluri de colinde românești, dar și internaționale, scrie adevărul.ro.

De asemenea, a fost organizat și show-ul intitulat „Dor de voi” – Xmas Party, susținut de Iuliana Beregoi  Lara Team. Timp de 90 de minute, oamenii au avut parte de muzică, dans şi distracţie.

Copiii au primit dulciuri de la Moș Crăciun, care le-a împărțit prin intermediul ajutoarelor din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Manifestările au început pe 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României, cu un spectacol dedicat acestei zile.

S-a aprins iluminatul festiv în spațiul public central al orașului, dar a fost și deschis oficial Târgul de Crăciun „Decembrie Magic”. Seara s-a încheiat cu un foc spectaculos de artificii.

A fost organizat un spectacol și cu ocazia ajunului sărbătorii de Moș Nicolae, atunci când au fost aprinse luminile în bradul de Crăciun.

ADVERTISEMENT