Life

Emil Rengle l-a atacat pe Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România: „Lupul ăsta bătrân e un om pervers”. Nici Elena Chiriac n-a scăpat

Conflictele de la Survivor România continuă și în ediția din 7 februarie 2022, de data aceasta între Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, respectiv Elena Chiriac.
07.02.2022 | 20:25
Emil Rengle la atacat pe Catalin Zmarandescu de la Survivor Romania Lupul asta batran e un om pervers Nici Elena Chiriac na scapat
ADVERTISEMENT

Faimoșii privesc cu satisfacție faptul că și în tabăra Războinicilor au început frecușurile, chiar dacă nici în echipa lor lucrurile nu stau tocmai roz.

Emil Rengle a ieșit din nou în față, atacându-l pe Cătălin Zmărăndescu pentru felul în care a ales să joace în acest concurs. În discuția din camp au fost implicate și Elena Chiriac și Laura Giurcanu. Nici ele două nu par să se iubească foarte tare.

ADVERTISEMENT

Zmărăndescu a propus ca ai săi coechipieri să stea mai mult împreună pentru a nu se naște mereu discuții din te-miri-ce. Laura Giurcanu a fost de acord cu propunerea lui. I-a zis, totodată, că nu îi place să petreacă timp mereu în același loc, mai ales acolo unde îi indică sportivul.

Emil Rengle, despre Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România: „Este un om pervers”

Emil Rengle a luat din zbor discuția dintre Laura și Cătălin, care au încercat să facă un pas unul spre celălalt. Ce de fiecare dată, cele mai dure comentarii le-a făcut la testimoniale și nu în fața celor cu care are probleme de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Rengle a spus despre Zmărăndescu o serie de lucruri care cu siguranță nu-l vor încânta pe acesta dacă le va auzi. L-a numit, printre altele, un om pervers.

„Lupul ăsta bătrân, Cătălin Zmărăndescu, este un om pervers. Aici niciodată nu s-au născut două grupulețe. El a făcut două tabere. CRBL a zis că nu a vrut să facă parte din tabere. Nici eu nu am vrut să fac parte din nicio tabără”, a spus Emil Rengle despre Cătălin Zmărăndescu, la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Se vede că suntem două tabere. Vrând nevrând, se văd lucrurile astea, da?”, i-a zis Cătălin Laurei Giurcanu pe un ton calm încercând să ajungă la un numitor comun cu aceasta.

Laura Giurcanu consideră că Elena Chiriac se victimizează

Elena Chiriac a spus că ea niciodată nu a acționat ca și cum ar fi într-o anumită tabără. Practicanta de taekwondo a spus că nu ea a creat bisericuțele. A arătat cu degetul spre grupul în care Laura Giurcanu și Rengle sunt destul de vocali.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma a spus că Radu Itu i-a întors spatele la un moment dat. S-a întâmplat când a vrut să se apropie de ceilalți, gestul lui confirmând în mod clar că există două tabere.

Laura i-a reproșat Elenei Chiriac că se victimizează. Tânăra fusese întreruptă de Emil Rengle încercând să își exprime punctul de vedere.

„Mă deranjează că ea inventează lucruri și ne pun în gură cuvinte pe care nimeni nu le spune. Efectiv, când vine vorba de Elena nu am energie”, a zis Rengle despre Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT