Life

Motivul pentru care Elena Chiriac de la Survivor România s-a mutat în Londra, cu mama ei. Ce relație are Faimoasa cu tatăl

Faimosa Elena Chiriac de la Survivor România trăiește de ani buni în Londra. Care este motivul pentru care sportiva a ales să se mute în Anglia cu mama ei?
31.01.2022 | 13:31
Motivul pentru care Elena Chiriac de la Survivor Romania sa mutat in Londra cu mama ei Ce relatie are Faimoasa cu tatal
Elena Chiriac, concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac, multiplă campioană națională la taekwondo WTF, una din cele mai iubite concurente de la Survivor România, locuiește de ani buni departe de țara în care s-a născut.

Carismatica fostă concurentă de la „Ferma vedetelor” a vorbit despre decizia de a se stabili în Anglia, pe care a luat-o împreună cu mama ei.

ADVERTISEMENT

Tatăl ei locuiește în continuare în România, căci părinții sportivei sunt separați. Cu toate acestea, are o relație foarte bună cu tatăl ei, omul care i-a dat cele mai multe sfaturi și încurajări în cariera sa sportivă.

Elena Chiriac de la Survivor România și mama ei au luat-o de la zero în Londra

„Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită.

ADVERTISEMENT

Mama a reușit să-și construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine. Faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine.

Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Ne-am susținut una pe cealaltă și am reușit”, a povestit Elena Chiriac într-un interviu pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT

Și despre tatăl ei are numai cuvinte de laudă. Elena nu va uita niciodată faptul că acesta a ajutat-o atât pe ea, cât și pe fratele ei pentru a urma o carieră în sport. Faimoasa de la Survivor România și-a amintit că și în perioadele în care situația financiară a familiei sale nu era roz, tatăl ei reușea să facă bani pentru ca visul ei să nu se stingă.

Are o relație bună cu tatăl ei, chiar dacă părinții sunt despărțiți

Deși unul stă în România și cealaltă la Londra, Elena vorbește zilnic cu tatăl ei, grație tehnologiei. Tânăra a înțeles faptul că relația dintre părinții ei nu mai funcționa. Asta nu a schimbat în niciun fel legătura pe care o are cu tatăl.

ADVERTISEMENT

„Nu există nimic care să poată distruge relația tată-fiică pe care o avem”, a completat Elena Chiriac în cadrul aceluiași interviu.

Sportiva a vorbit și despre experiența de la Survivor, în interviul acordat înainte să plece în Republica Dominicană. A spus că a mers acolo doar cu gândul la câștig. În cazul în care va ieși învingătoare, aceasta va investi banii în educația și formarea ei profesională.

 

ADVERTISEMENT